Erről a prociról (i5 4460 OEM) szeretnék véleményeket olvasni. Tudom nem mai, de nem akarok 100 ezreket költeni, csak kicsit frissíteni a gépemen. Nem játékra kell, netezni, filmezni szoktam. Szerintetek jó vásár lenne?
Figyelt kérdés
i5 4460 OEM2021. nov. 30. 14:35
11/13 anonim válasza:
Én 7 évig nyúztam az enyémet. Anno egy Pentiu mE5300-ról váltottam. Ég és föld volt, alapfelhasználásnál is. 5000 Ft-ért meg ajándék plusz van benne egy Intel HD 4600 iGPU is. Ami talán kicsit jobb is, mint a jelnelegi VGA-d.
12/13 A kérdező kommentje:
Jelenleg egy radeon hd5450-es kátyám van, de csak a hdmi miatt. Amúgy nem kellene, de a monitoromon csak az van. Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek.
2021. dec. 3. 20:48
13/13 anonim válasza:
Na hát ahhoz a géphez képest nagy előrelépésed lesz ezzel a procival RTX 2060 Superig vga is okés mellé. Még használható cpu ma is de már kezd egyre csak kevés lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!