Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok hívni egy csajt. Ő egy fagyizóba dolgozik és nagyon tetszik? Szerinteted hogy hívjam el?
Figyelt kérdés
Ha kérdezi hogy mit szeretnék szeretetek mondhatom azt hogy téged lehet-e választani.2023. aug. 17. 21:09
1/8 anonim válasza:
Ehhez keveset tudunk. Ha ismeritek egymást és úgy érzed, hogy te is tetszel neki akkor akár még be is jöhet. Ha nem akkor azért szerintem nem jó nyitás.
2/8 anonim válasza:
Szerintem sem intelligens nyitány, olyan suttyós, hogy téged lehet e választani.
Én azt mondanám neki, hogy "Van kedved velem ellenőrizni egy másik fagyizo fagylalt minőségét, ha vége a műszakodnak?" (vagy itt be lehet helyettesíteni pizzériat, pub - ot, bármit).
3/8 anonim válasza:
Én se javasolnám azt, amit fent írtál. Vagy várd meg munka után, vagy próbáld meg azt, amit #2-es írt.
4/8 anonim válasza:
Ez nagyon cringe
Ha látod, hogy valamikor nincs sor, akkor megkérdezhetnéd tőle, hogy vmikor nincs-e kedve talizni
5/8 anonim válasza:
Igazából, ha valóban tetszik neked, és látod, hogy te is bejössz neki, akkor elég annyi:
- Lenne kedved ismerkedni?
6/8 anonim válasza:
Nee! Ez a lenne kedved ismerkedni ez nagyon gáz , már ne haragudj nem akarlak megbántani! Ilyet ne!
Hívd el valahova az a legjobb.
8/8 anonim válasza:
Lehet már a második gyereket várják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!