Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha meg akarok...

Mit tegyek ha meg akarok halni de félek a haláltól?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy már semmi értelme élnem...és ezt nem sajnáltatásból mondom. Kb 2 éve semmilyen értelmet nem találok az életemben. A szerelmem elhagyott és azóta már 50 másik nővel írogat, anyukámékkal nincs jó kapcsolatom, nincsenek barátaim csak 2 és o nekik is csak akkor vagyok jó ha kell valami. Belefáradtam, hogy mindenki elvárásának meg kell feleljek, hogy valaki szeressen. Egész életemben ezt csináltam. Nem tudom, hogy ki vagyok vagy mik a céljaim vagy a vágyaim. Ha belekezdek hobbikba azonnal beleunok szinte vagy úgy érzem nem nekem való. Nemtudok kialakítani tartós emberi kapcsolatokat mert mindenki elhagy rövid időn belül(amúgy se vagyok egy nagy szépség szóval így extrán nehéz) szóval mit tehetnék, hogy úgy haljak meg, hogy ne fájjon? Mert én kicsit félek ettől az egész folyamattól 18/L

okt. 30. 23:05
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Akkor kénytelen leszel életben maradni. Én is ezt csinálom már egy ideje. Letezek, de minek?🤔
okt. 31. 01:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

18 evesen elotted az elet ismerkedhetsz sok fiuval

Kuzdeni kell amig elunk

okt. 31. 06:03
 3/14 anonim ***** válasza:
80%

Akkor annyira nem is akarsz meghalni, csak nyifogsz.

Asszed 18 évesen rajtad a világ terhe, pedig a nagy lóf*szt. El vagy tartva, a legnagyobb bajod eddig az életedben az, hogy 2 -kettő- éve elhagyott a hapid. Nagy úgy. Lesz másik. Amúgy az ex szó azt jelenti, hogy már nem foglalkozz vele. Miután velem szakítottak, egyik exemről se tudok semmit. Egy szót se változtunk, nemhogy nyomozzak utána, hogy hány nővel hetyeg. (Elárulom, hogy veled is csak hetyegett) Ha meg a hülye barátnőid hozzák az infókat, akkor mond meg nekik, hogy nem vagy rá kíváncsi.

okt. 31. 07:47
 4/14 anonim ***** válasza:
Menj bulizni elvezed az eletet 18 evesen ne akarj meghalni
okt. 31. 07:50
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Te nem a haláltól félsz, hanem a fájdalomtól.
okt. 31. 09:05
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Elotte szexelj egyszerre 3 szuz fiuval utana meghalhatsz
okt. 31. 09:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon fiatal vagy még az élet egyik percről a másikra tud fordulatot venni. A halál szerintem kibúvó. A könnyebbik út. Az életeden csak te tudsz változtatni és minden magadba fektetett energia megéri. Sportolj! Csinos leszel tőle, endorfin szabadul fel. Önbizalmat hoz. Barátokra is lelhetsz. Ha nem találod magad szépnek változtass. Tele a net divat tippekkel videokkal. Válts frizurát, hajszínt, találd meg a stílusod.

Az életben minden lehetséges csak tenni kell érte. Találj ki egy célt. Dolgozz érte fáradhatatlanul és eléred. Nincs az életben nagy trükk. Kitartónak kell lenni. Hagyd ezt a szarságot a halállal. Az élet nagy ajándék.

Ismertem egy lányt aki kb 20

Évesen felkötötte magát valami fickó miatt…. Na most ő halott, holott azóta lett volna neki száz másik, férj, gyerek és nevetne magán hogy szóba állt azzal a gyökérrel. Ehhez képest halott… nem igazán van értelme.

Olvass filmezz. Barátkozz a neten. Játsz játékokkal, járj közösségbe vagy pszichológushoz eés majd találsz normális embert. 30 éves vagyok az egész családom s.ggfejek gyülekezete. Utálom az embereket miattuk de nem adom fel, hogy jaj elegem van az emberekből, hanem birodalmat építek. Hagyd a nehezéket. Aki visszahúz arra nincs szükség.

okt. 31. 12:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Hat azert nem konnyebbik ut, nehez meghalni
okt. 31. 12:12
 9/14 anonim ***** válasza:

Beszélj pszichológussal. 18 évesen előtted az élet, most fogod kezdeni az egyetemet... Egyszerűen nem szabad ilyen korán feladni.

Mindenkinek volt olyan időszaka amikor hasonló gondolatai voltak, vagy úgy érezte nincs tovább... Pedig van. Mindig, minden helyzetnek van jó oldala is.

Én sem vagyok mostanában épp a legjobban, sőt. De hogy megölöd magad, az sosem megoldás. Segíteni próbálsz magadon és segítséget kérsz. Pszichológushoz fordulsz. Keresel valamit amiért megéri élni. Egy - lehetőleg nem káros - szenvedély, film, olvass, alkoss. Írj, költs, rajzolj. Vagy játssz. Keress barátokat. Bulizz, menj egyetemre. Ha nincs semmi ami érdekel, akkor keress valamit. Mindenkinek van szenvedélye, csak még nem találtad meg.

okt. 31. 13:53
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
18 évesen ugyanígy éreztem én is, aztán elmúlt. Most 33 vagyok, és imádom az életet ❤️
okt. 31. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!