Mit tegyek ha meg akarok halni de félek a haláltól?
18 evesen elotted az elet ismerkedhetsz sok fiuval
Kuzdeni kell amig elunk
Akkor annyira nem is akarsz meghalni, csak nyifogsz.
Asszed 18 évesen rajtad a világ terhe, pedig a nagy lóf*szt. El vagy tartva, a legnagyobb bajod eddig az életedben az, hogy 2 -kettő- éve elhagyott a hapid. Nagy úgy. Lesz másik. Amúgy az ex szó azt jelenti, hogy már nem foglalkozz vele. Miután velem szakítottak, egyik exemről se tudok semmit. Egy szót se változtunk, nemhogy nyomozzak utána, hogy hány nővel hetyeg. (Elárulom, hogy veled is csak hetyegett) Ha meg a hülye barátnőid hozzák az infókat, akkor mond meg nekik, hogy nem vagy rá kíváncsi.
Nagyon fiatal vagy még az élet egyik percről a másikra tud fordulatot venni. A halál szerintem kibúvó. A könnyebbik út. Az életeden csak te tudsz változtatni és minden magadba fektetett energia megéri. Sportolj! Csinos leszel tőle, endorfin szabadul fel. Önbizalmat hoz. Barátokra is lelhetsz. Ha nem találod magad szépnek változtass. Tele a net divat tippekkel videokkal. Válts frizurát, hajszínt, találd meg a stílusod.
Az életben minden lehetséges csak tenni kell érte. Találj ki egy célt. Dolgozz érte fáradhatatlanul és eléred. Nincs az életben nagy trükk. Kitartónak kell lenni. Hagyd ezt a szarságot a halállal. Az élet nagy ajándék.
Ismertem egy lányt aki kb 20
Évesen felkötötte magát valami fickó miatt…. Na most ő halott, holott azóta lett volna neki száz másik, férj, gyerek és nevetne magán hogy szóba állt azzal a gyökérrel. Ehhez képest halott… nem igazán van értelme.
Olvass filmezz. Barátkozz a neten. Játsz játékokkal, járj közösségbe vagy pszichológushoz eés majd találsz normális embert. 30 éves vagyok az egész családom s.ggfejek gyülekezete. Utálom az embereket miattuk de nem adom fel, hogy jaj elegem van az emberekből, hanem birodalmat építek. Hagyd a nehezéket. Aki visszahúz arra nincs szükség.
Beszélj pszichológussal. 18 évesen előtted az élet, most fogod kezdeni az egyetemet... Egyszerűen nem szabad ilyen korán feladni.
Mindenkinek volt olyan időszaka amikor hasonló gondolatai voltak, vagy úgy érezte nincs tovább... Pedig van. Mindig, minden helyzetnek van jó oldala is.
Én sem vagyok mostanában épp a legjobban, sőt. De hogy megölöd magad, az sosem megoldás. Segíteni próbálsz magadon és segítséget kérsz. Pszichológushoz fordulsz. Keresel valamit amiért megéri élni. Egy - lehetőleg nem káros - szenvedély, film, olvass, alkoss. Írj, költs, rajzolj. Vagy játssz. Keress barátokat. Bulizz, menj egyetemre. Ha nincs semmi ami érdekel, akkor keress valamit. Mindenkinek van szenvedélye, csak még nem találtad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!