Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha meg akarok...

Mit tegyek ha meg akarok halni de félek a haláltól?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy már semmi értelme élnem...és ezt nem sajnáltatásból mondom. Kb 2 éve semmilyen értelmet nem találok az életemben. A szerelmem elhagyott és azóta már 50 másik nővel írogat, anyukámékkal nincs jó kapcsolatom, nincsenek barátaim csak 2 és o nekik is csak akkor vagyok jó ha kell valami. Belefáradtam, hogy mindenki elvárásának meg kell feleljek, hogy valaki szeressen. Egész életemben ezt csináltam. Nem tudom, hogy ki vagyok vagy mik a céljaim vagy a vágyaim. Ha belekezdek hobbikba azonnal beleunok szinte vagy úgy érzem nem nekem való. Nemtudok kialakítani tartós emberi kapcsolatokat mert mindenki elhagy rövid időn belül(amúgy se vagyok egy nagy szépség szóval így extrán nehéz) szóval mit tehetnék, hogy úgy haljak meg, hogy ne fájjon? Mert én kicsit félek ettől az egész folyamattól 18/L

okt. 30. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én már 4x 5x megakartam halni és meg mindig elek

Barmilyen nehezseg van az eletbe mindig van ra megoldas

40 F

nov. 1. 04:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Evvel én is sokat küzdök évek óta. Egyszerűen mindenkinek van legalább egy család tagja (pl lett egy gyermeke) vagy legalább az egyik szülője keresi. Vagy akármi. Nekem meg állandóan keresnem kell azokat az embereket akiket szeretek, de nagyon ritkán kapok viszonzást. (Benne van a híváslista mobilonban az a bizonyíték rá).

A világon senkinek nem vagyok fontos. Nem kellek senkinek. Egyedül a kutyák jönnek oda hozzám, akiket elhúznak a gazdáik.

Szóval csak dolgozok eszem iszom is vagyok.

nov. 4. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

97ben majdnem ongyilkos lettem. Atbogtem az egesz ejszakat, de nem mertem megtenni. (papam/apam volt, rakos lett, csorok voltunk, kirugtak az egyetemrol, mostohapam pialt es verte a csaladot, nem volt kilatas semmire, nem volt senkim, max 1-2 baratom)

Nem tettem meg. Most van egy lanyom es csodas eletem. Annyi minden jot ateltem az elmult evekben, hogy el sem hiszem, ha visszagondolok. Barmi lehet az eletben, azert szep es jo. 18 evesen, eleted negyedenel, nem mondhatod, hogy meg akarsz halni, mert ennyi volt, es elhagyott egy bena pasi.

Tudod, mai fejjel visszagondolva a tiniszerelmeimre, mindegyik luzer volt. :) Az igazi kiforrott egyenisegek kb. 25 korul kerultek elem. Megeri varnod, lesznek meg jo pasik, sokkal jobbak, mint ez volt. Igy latatlanban is mondom. Es a nagy szerelem ott fog ismet beutni, ahol nem is varod. Ez is tapasztalat. :)

Es ha nem csinalsz semmit, akkor is meghalsz. Csak kozben egy erdekes filmet nezel.

Ha szeretnel beszelgetni, nyugodtan irj maganban. Kepet is kuldhetsz! :D Az, hogy mennyire vagy szep/nem szep, a belsodon mulik. En sem vagyok egy matyohimzes, megis volt egy csomo kapcsolatom, es csaladom is lett.

tegnapelőtt 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Amúgy valamit írj kérdező, mert kezdünk aggódni
tegnapelőtt 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!