Mi a véleményed a skóciában eltünt magyar lányokról?
Vendéglátásban dolgoztak. Ott nem nem délután 16:00-kor végzel.
Meg ha bulizol, akkor mikor mész haza, délben?
Sajna sok arra a retek migiri. Ilyen ott az élet: [link]
Az összes kinti magyar ismerősöm viperát meg gázpisztolyt hord.
Skóciában élő huszonéves magyar nőként nincs véleményem a dologról. Csak emiatt a kérdés miatt olvastam utána. Bármi történhetett, bár az érdekes, hogy az eltünésük előtt egy nappal felmondták a szerződésüket és utána nem léptek kapcsolatba a tulajjal.
Egyébként én se vagyok egy nagy bulizós, de én is sokszor kint vagyok a hajnali órákban. Egy késői színház látogatás vagy koncert vagy koktélozás a barátnőkkel el tud húzódni, de olyan is van, hogy fényképezni vagy csillaglesésre megyek ki, de olyan is volt, hogy ilyenkor sétáltattam a kutyámat, vagy a párommal tettünk egy kört. Meg tud lenni a maga hangulata. Van Aberdeen-nek (ugye ott történt a dolog) egy-két rosszabb környéke, de alapvetően egy biztonságos város. Ha tippelnem kéne, vagy megszöktek, vagy a magánéletükben történt valami, ami elől menekülnek.
ma 21:11
Na de ha már a media foglalkozik a dologal,nincs olyan hogy senki ne tudjon rólluk,mivel ez az info elég sok emberhez eljut szerintem.
Nem hallottam róla, nem érint. Bár szomorú, ha valakik szó nélkül eltűnnek. Remélem épségben előkerülnek.
(Én amúgy szeretem az áldozathibáztatást... 🙃🙃 remélem kiderül majd, hogy lehet itt is)
Egy folyó melletti jeges úton sétáltak, ahol könnyen bele lehet csúszni a folyóba, ami a tengerbe ömlik.
A hullák csak akkor fognak feljönni, amikor a víz nem lesz fagyos.
Kb ezeket olvastam a youtube-on.
Valószínű jóval távolabb viszi ki őket a partra a víz.
Lehet még öngyilkosság is.
Ikrek voltak, az ikrek minden együtt visznek véghez.
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!