Mi a véleményed a magyar stand uposok-ról? Van kedvenced?
Van néhány jó, de a legtöbb kifejezetten szar, főleg az újabbak. Van amelyik csak nem vicces, van amelyik meg kifejezetten gáz.
A kevés jó közül a kedvencem talán Badár Sándor.
Szerintem eléggé kiégtek az utóbbi években. Mikor elkezdték a Showder Klubot akkor még nagyon energikusak voltak, és teli voltak friss poénokkal. Most már mintha csak muszájból csinálnák, mert meg kell valamiből élni.
Kőhalmi és Ráskó Eszter a kedvenceim, Aranyosit is nagyon bírom, amikor épp nem a fociról beszél. Szeretem a stílusát, de nőként a foci egyáltalán nem köt le, és sajnos a legtöbb előadásának az teszi ki a nagyrészét.
Bödőcs az egyetlen, akit hallgatok. Ő szerintem egy más klasszis, mint a többiek, magasan fölöttük áll műveltségben, olvasottságban. Máshogy is áll hozzá, neki ez tényleg hivatás. Nem vicceket mesél, hanem irodalmi, történelmi párhuzamokat von a mai politikával.
Badárt írták itt többen, szerintem ő egy rossz vicc. Lehet, hogy régen jó volt, de én mióta voltam egy élő estjén, amit a fiával tartott közösen, azóta nem vagyok kíváncsi rá. Alpári volt és harsány és humortalan. Káromkodott, meg olyan sztorikat mesélt, hogy a fia, amikor kisgyerek volt, hogyan fosott össze mindent. Ez valaki szerint vicces?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!