A magyar emberek nagy része szeret igénytelen zenét hallgatni, igénytelen műsorokat nézni, és a politikában is igénytelen. A te véleményed erről?
Az igénytelen zene és tv műsor csak nézőpont kérdése. Neked a mulatós az igénytelen míg másnak a tuctuc zene. Neked a valóságsó az igénytelen míg másnak a brazil szappanopera vagy az NB1-es focimecs.
Nekem csak azzal van bajom ha mások akarják eldönteni számomra, hogy mi az igénytelen zene és műsor.
Én az Anikó Showot utálom viszont a Mónikásat nem annyira. Utálom még az x faktort, utálom még a celeb vagyok ments ki innent, utálom még az édes életet, éjjel-nappal budapestet, stb
Amit szeretek: normális FILMek.(ami érdekel engem)
Egy bizonyos értelmi szint alatt lévők szerint ezek nem igénytelenek, mert ők ezeket nézik, hallgatják, és van is rá igény, különben nem csinálnának ilyeneket.
Mindenki a maga szintjéhez mérten éljen. A zenei ízlés ugyanúgy különböző, mint az, hogy kinek milyen alkatú ember tetszik.
Én is igénytelennek tartom, pont ezért nem hallgatom és nem nézem. Most belegondoltam és nem is barátkozom olyan emberekkel, akik ezeknek a másoroknak a célközönsége lenne. Nem direkt, mert amíg nem erőltetik rám, addig pont nem érdekel ki mit néz és mit hallgat, egyszerűen csak úgy alakult, hogy aki hozzám közel áll az szintén nem néz és nem hallgat ilyen szennyet. A trash műfajt viszont imádjuk, azt, ami direkt annyira rossz, hogy már jó, de az megint más téma.
Ettől még simán elfogadom, ha valaki az én ízlésemet tartja igénytelennek, nem fogok rajta megsértődni, mindenkinek joga van hozzá :)
Na ezért nem vettem itthonra TV-t, mikor elköltöztem.
Úgysem nézek rajta semmit xD
Ismeretterjesztő dokfilmeket találok a neten, de inkább könyvtári könyveket veszek ki, a legfontosabb híreket meg 1-2 normális független weboldalon elolvasom és ennyi elég.
Szerintem sokaknak igénytelen, de legalább retro, ami most szól nálam.
80-as szintipop, funky, rap.
Első! Az, hogy mi az igényes és a minőségi az igenis egy objektív dolog. Az, hogy mi a jó meg a szerethető az már nyílván szubjektív, és tiszteletben tartom, ha valaki pl mulatóst hallgat, és elfogadom, hogy számára ez a kielégítő zenei műfaj, viszont nem fogom minőséginek meg igényesnek tartani, mert nem az. Van amit az emberek nem a minőség miatt fogyasztanak, vannak egyszerűen igénytelen emberek, persze ők ezt nem fogják tudni magukról. Egyébként én is utállok nagyom sok műfajt amit igényesnek és minőséginek tartok, de mégse szeretem, sőt talán utállom is.
Hogy egy egyszerű példával láttassam a dolgot: egy coopos, olcsó parizer neked lehet jobban fog ízleni, ámm nem lesz az minőségibb pl egy pármai sonkánál.
Lehet, hogy neked az apatest tetszik
De nem lesz több munka, valamint nem lesz kidolgozottabb, egészségesebb test, mint egy "fitnesszgurujé"
Lehet jönni most azzal, hogy jó-rossz: gondolkodás teszi
De nem ilyen egyszerű ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!