Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy kerékpáros még akkor is...

Egy kerékpáros még akkor is példásabb életmódot folytat egy autósnál, ha néha szabálytalankodik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 21:31
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/131 Koplárovics Béci ***** válasza:
93%

"És ezek a sztereotípiák számodra a példás életmódot fejezik ki? Merthogy a kérdésem éppen ez, hogy a biciklis már önmagában is példásabb életmódot folytat. (Nagy átlagban persze.)"

Lustaságnak nem mondanám az autózást, a kényelmesség és az, hogy valaki megteheti viszont nem zárja ki a példás életet.

És attól, hogy valaki bringával jár dolgozni, szintén nem lesz példás az élete. Értsd: csak a bringa és/vagy csak az autó alapján eldönteni, hogy ki milyen ember - minimum nem példás...

2021. okt. 3. 19:03
 62/131 A kérdező kommentje:

"Értsd: csak a bringa és/vagy csak az autó alapján eldönteni, hogy ki milyen ember - minimum nem példás..."

Még mindig nagy átlagról beszélek, nem pedig "csak"-ról.

2021. okt. 3. 22:29
 63/131 A kérdező kommentje:
Ha feltételezzük, hogy egy biciklis és autós ugyanolyan hétköznapi életet él a közlekedést leszámítva, akkor a biciklis szükségszerűen példásabb életet él, hisz nem szennyezi a levegőt, nem foglal el 8 négyzetméter KÖZterületet és nem akadályozza a buszforgalmat.
2021. okt. 3. 22:31
 64/131 A kérdező kommentje:
Biztos megint valamelyiketek kitalálja, hogy a sáv szélén haladó biciklis sokkal jobban akadályozza a buszforgalmat, de ez csak azért van mert nyivákolnátok, ha leválasztanánk egy autós sávot a bicikliseknek.
2021. okt. 3. 22:33
 65/131 anonim ***** válasza:
0%
Kérlek ne mászkálj a sáv szelen, mert az az autósoknak van, feltartod a forgalmat a nyamvadt bicikliddel és az álszent téveszméddel, miszerint te nem szennyezed a levegőt, milyen fancy vagy, csak közbe óriási dugót okozol, azaz pont hogy te miattad vesztegel egy átlag autós 2x annyi időt az autóban, mint kéne. Be kéne tiltani az összes biciklit az utakon. Úgyis buták vagytok, hogy a kreszt megtanuljátok, menjetek busszal, az való nektek.
2021. okt. 3. 22:43
 66/131 A kérdező kommentje:
A Nagykörúton rendszerint azt látom, hogy ti tartjátok fel a forgalmat, szóval nem tudom miről beszélsz.
2021. okt. 3. 22:49
 67/131 anonim ***** válasza:
91%
Életemben nem jártam még a nagykörúton, úgyhogy bizros nem engem láttál
2021. okt. 3. 23:06
 68/131 anonim ***** válasza:
43%

arra mindenképp jó volt a kérdés, h egyes autósok ismét bemutassák, mennyire beképzeltek és egyszerűek, meg mintha az idegrendszerükkel is komoly problémák lennének.

kezdjük azzal, hogy olyan országban élünk, ahol a lakosság nagy része egy frusztrált elhízott/alaktalan átlag proletár, aki mozgásról, normális étrendről még hírből sem hallott, és nem is nagyon érti, milyen biciklizni, és el tudja képzelni, hogy ványadt testét ne autóval vigye el a szomszéd utcába. (tudom tudom, minden autósnak a munkájához kell blablabla).

Arról nem beszélve, h buta rádiós vénemberek (Bochkor) és uszítanak a biciklisek ellen.

„Be kéne tiltani az összes biciklit az utakon. Úgyis buták vagytok, hogy a kreszt megtanuljátok, menjetek busszal, az való nektek.”

:D

1, a biciklisek jelentős hányada vizsgázott kreszből, én is.

2, a nagyon okos autósok többsége azt se tudja h zebránál mikor kell megállni, vagy úgy általában mikor van elsőbbsége. arról nem beszélve, h volt alkalmi munkám, ahol sofőrökkel dolgoztam, náluk butább emberekkel életemben nem találkoztam.

persze ti autósok mind géniuszok vagytok, lol.

egyébként már bocs, de az a tapasztalatom, h általában azok dicsekednek a vezetési képességeikkel, meg szidják a bicikliseket, akik a vezetésen kívül nem nagyon értenek semmihez, lásd: bicikliseket szidó kamionosok, akik még ahhoz is buták, hogy 20 év külföld alatt legalább középfokon megtanuljanak angolul.

tehát van egy kis zavar a fejedben:autóval jársz, és ennyi. nincs több jogod közlekedni, se utasítgatni senkit, és értelmesebb sem vagy.

ja amúgy! ezt a stílust sztem interneten kívül ne erőltesd, mert egyszer véletlenül beszólsz egy hozzám hasonló izmosabb biciklisnek, és akkora pofont kapsz, hogy alig tudsz majd beszállni a kocsidba.

persze persze, tudom, h csak fórumon, autóban ülve vagytok rohadt kemények, ahogy az aszott testű Bochkor is

2021. okt. 7. 13:49
 69/131 anonim ***** válasza:

Utolsó: dehogy vizsgáztál, tudjuk, hogy ciki, hogy nincs jogsid, de nem kéne egy antonim oldalon kinyilvánítanod a fusztrációd.

És senkit nem érdekel a véleményed a kamionosokról például, s attól ez még nem lesz általános érvényű és attol, hogy te most random ideirkáltal az altalunk irtakkal ellenkező dolgokat, még az érvelésed egy 0

2021. okt. 7. 14:48
 70/131 anonim ***** válasza:

"tudjuk, hogy ciki, hogy nincs jogsid"

nem írtam, h nincs jogsim, amúgy max. nálatok proliknál ciki, ha vkinek nincs jogsija.

"És senkit nem érdekel a véleményed a kamionosokról például,"

TÉGED nem érdekel max. apropó! és szted az több ember érdekel, hogy szted honnan kéne kitiltani a bicikliseket ?:D a kutya nem kérdezte.

szép öngól.

"még az érvelésed egy 0"

először sztem gyakorold az értő olvasást, és próbáld logikailag rendbe rakni a hozzászólásaidat, dagika.

Ha fRusztrációt keresel (így r-rel, tudod), azt meg az előző hozzászólásodban megtalálod. adieu.

2021. okt. 7. 15:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!