Egy kerékpáros még akkor is példásabb életmódot folytat egy autósnál, ha néha szabálytalankodik?
"És ezek a sztereotípiák számodra a példás életmódot fejezik ki? Merthogy a kérdésem éppen ez, hogy a biciklis már önmagában is példásabb életmódot folytat. (Nagy átlagban persze.)"
Lustaságnak nem mondanám az autózást, a kényelmesség és az, hogy valaki megteheti viszont nem zárja ki a példás életet.
És attól, hogy valaki bringával jár dolgozni, szintén nem lesz példás az élete. Értsd: csak a bringa és/vagy csak az autó alapján eldönteni, hogy ki milyen ember - minimum nem példás...
"Értsd: csak a bringa és/vagy csak az autó alapján eldönteni, hogy ki milyen ember - minimum nem példás..."
Még mindig nagy átlagról beszélek, nem pedig "csak"-ról.
arra mindenképp jó volt a kérdés, h egyes autósok ismét bemutassák, mennyire beképzeltek és egyszerűek, meg mintha az idegrendszerükkel is komoly problémák lennének.
kezdjük azzal, hogy olyan országban élünk, ahol a lakosság nagy része egy frusztrált elhízott/alaktalan átlag proletár, aki mozgásról, normális étrendről még hírből sem hallott, és nem is nagyon érti, milyen biciklizni, és el tudja képzelni, hogy ványadt testét ne autóval vigye el a szomszéd utcába. (tudom tudom, minden autósnak a munkájához kell blablabla).
Arról nem beszélve, h buta rádiós vénemberek (Bochkor) és uszítanak a biciklisek ellen.
„Be kéne tiltani az összes biciklit az utakon. Úgyis buták vagytok, hogy a kreszt megtanuljátok, menjetek busszal, az való nektek.”
:D
1, a biciklisek jelentős hányada vizsgázott kreszből, én is.
2, a nagyon okos autósok többsége azt se tudja h zebránál mikor kell megállni, vagy úgy általában mikor van elsőbbsége. arról nem beszélve, h volt alkalmi munkám, ahol sofőrökkel dolgoztam, náluk butább emberekkel életemben nem találkoztam.
persze ti autósok mind géniuszok vagytok, lol.
egyébként már bocs, de az a tapasztalatom, h általában azok dicsekednek a vezetési képességeikkel, meg szidják a bicikliseket, akik a vezetésen kívül nem nagyon értenek semmihez, lásd: bicikliseket szidó kamionosok, akik még ahhoz is buták, hogy 20 év külföld alatt legalább középfokon megtanuljanak angolul.
tehát van egy kis zavar a fejedben:autóval jársz, és ennyi. nincs több jogod közlekedni, se utasítgatni senkit, és értelmesebb sem vagy.
ja amúgy! ezt a stílust sztem interneten kívül ne erőltesd, mert egyszer véletlenül beszólsz egy hozzám hasonló izmosabb biciklisnek, és akkora pofont kapsz, hogy alig tudsz majd beszállni a kocsidba.
persze persze, tudom, h csak fórumon, autóban ülve vagytok rohadt kemények, ahogy az aszott testű Bochkor is
Utolsó: dehogy vizsgáztál, tudjuk, hogy ciki, hogy nincs jogsid, de nem kéne egy antonim oldalon kinyilvánítanod a fusztrációd.
És senkit nem érdekel a véleményed a kamionosokról például, s attól ez még nem lesz általános érvényű és attol, hogy te most random ideirkáltal az altalunk irtakkal ellenkező dolgokat, még az érvelésed egy 0
"tudjuk, hogy ciki, hogy nincs jogsid"
nem írtam, h nincs jogsim, amúgy max. nálatok proliknál ciki, ha vkinek nincs jogsija.
"És senkit nem érdekel a véleményed a kamionosokról például,"
TÉGED nem érdekel max. apropó! és szted az több ember érdekel, hogy szted honnan kéne kitiltani a bicikliseket ?:D a kutya nem kérdezte.
szép öngól.
"még az érvelésed egy 0"
először sztem gyakorold az értő olvasást, és próbáld logikailag rendbe rakni a hozzászólásaidat, dagika.
Ha fRusztrációt keresel (így r-rel, tudod), azt meg az előző hozzászólásodban megtalálod. adieu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!