Volt egy régi suzukim 2 évig, és nem hogy nem kellett szervizelni, még olajat sem cseréltem benne, és még most is beindul. Egyszer vizet kellett utánatölteni, ásványvízzel pótóltam. Nade, a szüleim mégis leszólták. Igazuk van?
Tavaly a páromnak adtam, de a rozsda utolérte így néztünk másik autót, és mondtam hogy másik suzuki kell, de a szüleim mondták hogy valami normális autót nézzünk. És nem értem hogy miért? Nem bizonyított eleget?
Olcsóbb mint egy bicikli.
Suzuki lett végül, és az ablaktörlő motor nem volt okés mert azt nem néztük meg, és mikor mondtam nekik, jahj azzal csak a gond van.
De ügye van egy donor szóval csak ki kellet vennem belőle :D
Ők egy bmw-t próbálnak életben tartani de ugye bmw. Nincs olyan negyedév amikor ne…
Most én gondolkozok rosszul és nekik van igazuk? Illene nem egy 25 éves autóval járni?
Hát ugye attól függ, milyen céllal veszel autót. Te a gazdaságosságot és a praktikusságot nézted, a szüleid meg a preszízst és a kényelmet. Így tulajdonképpen mindkettőtöknek igaza van.
Illetve nekik azért mégsincs, mert a te dolgodba pofáztak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!