Srácok, fiúk és férfiak! Ha megláttok egy szép lányt, akkor akaratlanul beindul a fantáziátok, esetleg kifejezitek, hogy tetszik nektek vagy inkább hagyjátok a fenébe?
Nekem be, de nem hajtok rá mert van párom.
Max. addig viszem el hogy lássam, hogy ha akarnám menne-e.
De ha ő hajtana rám akkor sem lenne semmi mert hűséges típus vagyok.
Általában csak elhaladok az emberek mellett... észreveszem, ha valaki tetszik, vonzza a tekintetemet, de ennyi.
Ahhoz, hogy elfantáziáljak, picit több idő kell. És igen, nagyon be tud indítani...
Legutóbb egy múzeumi körbevezetésen ragadott magával a tárlatvezető hölgyemény. Ha szingli lennék, akkor 100%, hogy ott helyben bepróbálkoztam volna nála (a körbevezetés után). Pár kedves szó, rövid lényegre térő szöveg (tetszett, ahogy lelkesedik a dolgokért, magával ragadt, stb..), és egy elérhetőségcsere...
De mivel amúgy van párom, és amúgy vele voltam a múzeumban, így azért igyekeztem nem megbámulni őt... 😅
30F
A fantáziám beindul, nem feltétlenül szexuális értelemben és nyilván felkelti a figyelmemet.
Viszont lépni nem lépek, nem fejezek ki semmit, nem nézem feltűnően, nem füttyentek utána, de még csak meg sem dicsérem ismeretlenül. Főleg, hogy nem vagyok vonzó férfi, valószínűleg nem az én dicséretemre vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!