Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy kerékpáros még akkor is...

Egy kerékpáros még akkor is példásabb életmódot folytat egy autósnál, ha néha szabálytalankodik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 2. 21:31
 121/131 anonim ***** válasza:
91%
ès +1: Hány kiskutyát kell megmentenem, hogy megö.hessem a szomszèdomat, hogy ne legyek gyilkos, ès törvènyileg, ès erkölcsileg is szabadon járkálhassak?
2021. okt. 9. 19:06
 122/131 A kérdező kommentje:
Az eredeti kérdésem arról szólt, hogy az autósok nagy átlagban kevésbé példamutató életet élnek, mint a biciklisek. Az autósok nyugodtan tekinthetők szemetelőknek, hisz 1 kg kipufogógáz környezetileg károsabb, mint 1 kg szemét eldobása, vagyis nincs oka, hogy a kibocsátást pozitívabban ítéljük meg. Az autósok kizárólag azt hozzák fel a maguk mentségére, hogy az autó elhagyása rosszabb életminőséget eredményezne. Ez sokszor a szemetelésnél sincs másképp. Azok szemetelnek a legtöbbet, akiknek nincs pénzük szemétszállításra. Náluk pedig nagyon is okozna életminőségromlást, ha abból a kevés pénzükből még 4000 forintot a szemétszállításra kéne költeni.
2021. okt. 9. 19:07
 123/131 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk függ attól, hogy a szomszédod mennyire volt gonosz ember. Ha egy társadalmilag hasznos emberről van szó, akkor nagyon sok kiskutyát kell megmentened.

2021. okt. 9. 19:09
 124/131 A kérdező kommentje:

"Mèrt èrzed jogosnak a flakon eldobását, a víz olajjal szenyezèsènek engedèse a biciklizès miatt."

Mint mondtam, nem érzem jogosnak, ki is javítottam magam. Csupán azt akartam mondani, hogy ha egy biciklis eldob egy flakont még mindig nem kerül erkölcsileg az autósok alá.

2021. okt. 9. 19:10
 125/131 anonim ***** válasza:
91%

mindet èn írtam. Ki számít jó embernek? vallásilag, vagy erkölcsileg? Èn azt mondom a szomszèd ped.fil, egy másik idegen azt mondja hogy sokat adakozott. akkor jó ember volt? kinek hinnèl?

Miből gondolod hogy erkölcsileg az autósok keresztüzèbe kerülnèl?

+Elektromos kocsi? hibrid autó? megfelelő karbantartás stb?

Nekem 2 èvente van kocsivizsgám, fizetès nèlkül átmegy, ès 10 km alatt nem ülök be. Te viszont engem is büntetnèl...

2021. okt. 9. 19:18
 126/131 A kérdező kommentje:
Ugyanannyira büntetnélek, amennyire a kis szemetelőket. Elvégre te is a kis szemetelést képviseled. Mi ezzel a baj?
2021. okt. 9. 19:20
 127/131 anonim ***** válasza:
91%
ès a leveledet vinnèm ki neked? mert az a munkám? Var vèrszálí lennèk? buszsofőr? Áruszálító? Orvos aki a korházba siet?
2021. okt. 9. 19:25
 128/131 anonim ***** válasza:
91%

illetve akkor a gyárat is ugyan azzal büntetnèd? Meg mi alapján büntetnèd?

mert minket büntetnek....

Csak adónak nevezik... veszel egy autót vagyon szerzèsi illetèk, súly adó... eladod akkor is.... csak nem büntetèsnek nevezik...

2021. okt. 9. 19:32
 129/131 anonim ***** válasza:
Ha évente egyszer repülőre ülsz, azzal bőven több káros anyagot juttatsz a légkörbe, mintha egész évben minden nap három órát autózol. Azokat nem büntetnéd, akik repülőre szállnak?
2021. okt. 9. 19:33
 130/131 A kérdező kommentje:

A repülőket úgy ahogy van betiltanám rövid távolságokon.

2021. okt. 9. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!