Egy kerékpáros még akkor is példásabb életmódot folytat egy autósnál, ha néha szabálytalankodik?
Ez mondjuk függ attól, hogy a szomszédod mennyire volt gonosz ember. Ha egy társadalmilag hasznos emberről van szó, akkor nagyon sok kiskutyát kell megmentened.
"Mèrt èrzed jogosnak a flakon eldobását, a víz olajjal szenyezèsènek engedèse a biciklizès miatt."
Mint mondtam, nem érzem jogosnak, ki is javítottam magam. Csupán azt akartam mondani, hogy ha egy biciklis eldob egy flakont még mindig nem kerül erkölcsileg az autósok alá.
mindet èn írtam. Ki számít jó embernek? vallásilag, vagy erkölcsileg? Èn azt mondom a szomszèd ped.fil, egy másik idegen azt mondja hogy sokat adakozott. akkor jó ember volt? kinek hinnèl?
Miből gondolod hogy erkölcsileg az autósok keresztüzèbe kerülnèl?
+Elektromos kocsi? hibrid autó? megfelelő karbantartás stb?
Nekem 2 èvente van kocsivizsgám, fizetès nèlkül átmegy, ès 10 km alatt nem ülök be. Te viszont engem is büntetnèl...
illetve akkor a gyárat is ugyan azzal büntetnèd? Meg mi alapján büntetnèd?
mert minket büntetnek....
Csak adónak nevezik... veszel egy autót vagyon szerzèsi illetèk, súly adó... eladod akkor is.... csak nem büntetèsnek nevezik...
A repülőket úgy ahogy van betiltanám rövid távolságokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!