Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A piszoárt a mellé pisilés...

A piszoárt a mellé pisilés megelőzése érdekében találták ki?

Figyelt kérdés
ma 09:43
 1/5 anonim válasza:
100%
Hogy végre ne pisiljék le a férfiak az ülőkét 😅
ma 10:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a fő előny, hogy kevesebb helyett foglal. Adott területre több berakható.
ma 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak döntő többsége bele tud találni az angol wc-be is. Azért húgyos a wc mégis, mert a távolról érkező erős vizeletsugár visszaverődik minden irányba és a wc-ben lévő vizet is felcsapja. A piszoárokban ezt a problémát egy hólyagos gumilappal szokták megoldani, ami megakadályozza a visszaverődést.
ma 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azért, mert a férfiak állva is tudnak vizelni. Könnyebb állva és sokkal higiénikusabb is, hogy nem kell ráülni mindenki után pl. a nyilvános helyeken. Ha a nők is tudnának állva, biztos ők is szívesebben választanák azt, minthogy mindenki után ráüljenek ugyanarra a piszkos felületre. (Tudom, megoldható nekik is az állva pisilés, létezik már a pisitölcsér is. De nem annyira elterjedt, nincs ott mindenkinél a táskában, mint a telefon.)
ma 12:32
 5/5 anonim válasza:
Sokat gondolkodtam hogy a ciganyok es zsidok miert ilyrn agnormalisak es pszihopazak. Kiderult hohy az elohelyek befolyasoljak a magyarnak nevezett nagyhatalmu magyarok amiket en Ciganykategoriaba tettem iselkedeset. Kiderul hogy minnel kozelebb vannak a mi bolygonkhoz annal kwgyetlenebbek merz ahonnan ideteremtettek ezeket ott nem pszihopatak a feher magyar JÓIstennel. Kiderult higy a ZSIDO A FOLD alatt szoktak lenmi barlangokba es onnan jartak ki lopkodni a JOISTENEKHEZ es a tobbi keverekhez. Kiderult hogy a ZSIDO jol rrzo magat a naprendszerek kozott a kozetnek latszo helyek barlangjaiba csak ott szeret elni es dolgoznimert ez a lakhelye. A problema az volt hogy az utolsonak nrvezett bolygirol idehoztek ezeket nert ki akartak ortani az ittenieket es az ide erkezoket hogy ide tudjansk koltozno mert szerintuk a naprenszer peremen kellemetlen lakni pwdug mashol is laktak ws laknak.
ma 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!