Piszoárba pisilés után miért kellene WC papírt használni?
Figyelt kérdés
Nem véletlenül nem kerülhet bele wc papír.aug. 9. 14:39
2/12 anonim válasza:
Nem kötelező. Van aki használ és van aki nem.
3/12 anonim válasza:
1 es te sem ismered a férfiak vizelési anatómiáját .
A piszoárba tilos beledobni bármilyen törlő anyagot.
Veled szedetném ki valamennyit.
4/12 anonim válasza:
A farkukat törlik meg vele, de ettől még ott nincs papír erre bekészítve. Egyszerűbb, ha a fitymádat hátrahúzod és lerázod, mint a férfitársadalom jelentős része.
5/12 anonim válasza:
Jól ki kell masszírozni, bár sajnos így is néha megy a gatyába is pár csepp miután elindulok kifele. Régen fiatalkoromban ilyrn nem volt. Valaki tudja mi lehet az oka?
6/12 anonim válasza:
Hátrahúzza a férfitársadalom 4es? Ez nekem új info :D
7/12 anonim válasza:
6os
Te vagy a kissebb rész, igen :) A legtöbben kisfiúkorunkban, ösztönösen rájöttünk, hogy jobb hátrahúzni, mert akkor nem lesz pisis az egész makk, fityma meg minden.
5ös voltam
8/12 anonim válasza:
A lerázásra értettem a többséget... De mindenki pisil, ahogy jól esik. Senki nem ellenőrzi le, ha nem a javasolt szetint csinálod.
9/12 anonim válasza:
Szia! Bocsi, hogy zavarlak! Szeretnék kérdezni valamit.
Szeretnék a barátnőm szájába élvezni, de amikor jön az anyag, szerte szét spriccel, és olyankor a farkam is fel-le rángatózik.
Hogyan tudnék belecélozni, belelőni pontosan a szájába?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!