Pisilés után meg kell törölni a péniszt wc-papírral vagy elég csak lerázni, kipréselni?
Figyelt kérdés
dec. 23. 11:17
1/9 Mad Max2 válasza:
Tök mindegy
Igy is, Ugy is húgyszagú lesz napvégére
3/9 Szolovjov válasza:
Én meg szoktam. Több nappal ki lehet tolni a gatyacserét.
4/9 anonim válasza:
Minek azt? Gatya azért van,hogy megfogja azt a cseppet.
5/9 anonim válasza:
Keresd már vissza a hasonló kérdéseket kérlek szépen.
6/9 anonim válasza:
én itthon a mosdókagylóba füttyentek, így rögtön le tudom mosni a végét! asszony hülyét kapna ha látná!
7/9 anonim válasza:
Hátrahúzva hagyom utána és így garantált a higiénia. Futhatok, úszhatok akármi, nem izzad be az egyszemű, a hátránya, hogy ha rácsúszik akkor igazítani kell, akár gatyában is. De megéri mert az asszony is azóta lelkesebben időzik rajta szájjal vagy kézzel.
8/9 anonim válasza:
Nyilvános wc-ben csak lerázom és kipréselem. A wc papír nálam nem jött be. Itthon inkább megmosom minden pisilés után.
9/9 anonim válasza:
A férfi anatómia nem teszi lehetővé, hogy pisilés után 100% ban ki tudd préselni/rázni mindem esetben marad benne valamennyi amit nem tudsz "kinyerni". Felesleges ezen aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!