Feljelentett a barátnőm mert megütöttem..ezért menjek a bíróságra ?
Mármint egyáltalán nem érdekel..megérdemelte. Csak a pénz az elvárások stb stb egy veszekedés által történt ez az égész. Még mielőtt bárki azzal jönne hogy mert nőket nem ütünk meg egyáltalán nem érdekel. Ugyan olyan élőlény mint a többi, ha nem tud viselkedni nem nézek ilyeneket.
Nem bánom és nem érdekel a téma..az sem ha valami komoly baja lett tőle. Megmondtam hogy ami költség keletkezik azt ki fizetem..de amúgy magasról leszarom mivan vele.
Ezért nekem miért kéne meg jelennem a bíróságon? Mert nem értem ott is ugyan ezt el mondom nem érdekel mit mondanak.
Én tartom el és akkor még jatsza a tik-tok k.át..meg ez nem jó az nem jó semmi nem jó csak legyen meg mindene
Téged semmi nem érdekel, ezt többszörösen nyomatékosítottad. Minek válaszoljunk akkor? Úgyse érdekel. Majd lesz ami lesz.
Jó ragebait kérdés.
Mert a problémáink kezelése az nem az, hogy megütjük a másikat.... hanem az hogy, ha lenyugodtál megbeszéljük. Ha úgy érzitek elbeszéltek egymás mellett akkor mégegyszer esetleg párterápia. Ha úgy érzed nem működik a kapcsolat szakíts.
De nem ütjük meg a másikat főleg nem akkor ha szeretjük.
Nemcsak nőt nem ütünk meg, hanem senkit sem!
A barátnődet pedig hagyd el, ha nem működik a kapcsolat.
Csaka gyáva féreg emberek ütnek meg egy másik náluk gyengébbnek vélt embert(mindegy hogy nőt vagy férfit)
Több olyan embert is ismerek/ismertem, akik nagyon szerettek a náluk gyengébbekel genyón bánni, sanyargatni őket.
Miközben amugy akiről tudták hogy leverné őket azoktól meg féltek.
Tudom ez elcsépeltnek tünik.
De 99% ban a gyáva emberek azok akik mások megverésével, piszkálásával próbáljáka nemlétező önbecsülésüket bizonygatni
Gusztustalan féreg mindenki aki megüt valakit, csak mert erösebbnek tartja magát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!