Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg nem akarnak a fiatalok...

Tényleg nem akarnak a fiatalok családot?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 06:52
 81/101 anonim ***** válasza:
88%

Én pl elsők között azért nem akarok gyereket vállalni, mert undorítónak tartom azokat a nyomorékokat, akik ott terpeszkednek a játszótéren és akiket el kellett viselnem, mert a fiatalabb rokonaimat sokszor a nyakamba varrták. Undorító néhány anyuka, baromi irritálóak és elvakultak.

Ha unokaöcsém nem akart a kölkükkel játszani, egyből azzal jöttek, hogy sérült a gyerek meg szarul lett nevelve. De ha nekik adta a játékát, azt szétszedhették, összetörhették...

Ha el akartam menni valahova nyáron, vinnem kellett a gyereket úgy hogy nem is volt az enyém. Kb közutálat tárgya voltam a családban, ha tiniként nemet mondtam a szent gyerek társaságára. A szobám falát összefirkálhatta, összemarkolászhatta a cuccaimat a csokis kezével, mindenki kacarászott rajta, hogy milyen cukika...

Mindenhol beégetett a bőgésével, számtalanszor keltem arra, hogy üvölt, nem tudtam nagynénémmel beszélgetni négyszemközt, mert jött és az összerágott kajájával dobált minket. De arra is mindenki csak gügyögve ejnyebejnyézett. És nem ő volt az egyetlen, akinek a mocskosságát és neveletlenségét el kellett viselnem, ültem már végig repülőutat úgy, hogy 4 órán át nyerített a pulya megállás nélkül és a fülhallgató sem nyomta el. De a strandon is voltak vicceske gyerekek, akik vizipisztollyal locsolgattak mindenkit, a szüleik meg f*sztudja hol voltak. A szomszédom is a hálószobám falára rakja a pulya kiságyát persze, hogy velük együtt keljek 3 óránként úgy, hogy én reggel dolgozni megyek, de azért megkérnek, hogy érjek már hamarabb haza az edzésből, mert a bejárati ajtóm csukódására felkel a pulya. Meg üljek tűkön a saját otthonomban ugye? Az otthonomban, amit segélyke nélkül teremtettem meg magamnak és szeretném élvezni, ugye? Az egyik barátom lakásában a gyerekek papírt meg minden szemetet dobáltak ki az ablakon a járókelőkre a hetedikről. Azért sem szólt persze senki, a szülők szartak rájuk. Ők meg ott fenn kacarásztak, mint a fogyatékosok, ha eltaláltak valakit.

Szóval bocs, de hallani nem akarok senkinek az utódjáról, beleértve azt is, ami belőlem jönne ki. Hagyjatok ezzel a hülyeséggel.

2021. szept. 13. 11:11
 82/101 anonim ***** válasza:
19%
Értem én, hogy trauma, csak azért kérdem, mert gondolom nem jó érzés. Ha meg nem az, akkor valahogy megpróbálsz belőle "kigyógyulni", hogy egészséges felnőtt legyél. Ha már egészséges felnőtt vagy, akkor akár tudnál mintát adni egy egészséges gyereknek, ha akarnál mindezek után. Arra nem írtatok, ha nem akartok, így gyerektelenek maradtok és köszönitek szépen jól vagytok így, akkor mi a ti életetek csúcsa? Csak ahogy leírtam, hogy nekem gyereket akaróként mi, dobjatok már össze egy ilyen kis szösszenetet ti is, mert őszintén kíváncsi vagyok most már.
2021. szept. 13. 11:17
 83/101 anonim ***** válasza:
88%

Mindenre jön egy frappáns magyarázat, de igazából leszarom. Ha nem akarod megérteni, akkor nem fogod. Kötelezni úgysem tudsz, csak távolról ugatni, ahhoz meg elég rádzárni az ajtót, letiltani, megszakítani a kapcsolatot vagy épp kikövetni a kérdést, hogy ne kapjak értesítéseket a további hisztiről.

Pussz

2021. szept. 13. 11:28
 84/101 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem akarod, hogy mások utáljanak a gyerekeddel együtt, akkor ne legyél ennyire megrögzött.

Csak egy jó tanács.

Többet tennél a gyerekvállalási kedvért azzal, ha befognád, mint ezzel a folyamatos győzködéssel.

2021. szept. 13. 11:29
 85/101 anonim ***** válasza:
17%

De győzköd a fene titeket. Elsőre írtam egy normális választ a kérdésre, le lett pontozva, ment a szánalmasozás, meg hogy nekem/nekünk ez az életem csúcsa stb...erre reagáltam hasonló stílusba, elmondtam, hogy amúgy mi lenne az életem csúcsa, meg megkérdeztem, hogy nektek mi, hogy akkor már ne a sötétben tapogatózás menjen, meg az oltogatás.

Szóval nektek mi az életetek csúcsa akkor? Jó munka, sok pénz, nagy ház, hosszú túrák, világmegváltó találmányok, kijátszani a cyberpunkot vagy mimdez együtt?

2021. szept. 13. 11:53
 86/101 anonim ***** válasza:
100%
Az ên életem csúcsa az, ha egy nehéz hét után ki tudok ülni a férjemmel a kertünkbe úgy, hogy senki pncinedve ne óbégasson a bäszott fülembe.
2021. szept. 13. 12:14
 87/101 anonim ***** válasza:
5%
Igazán nem akarok kukacoskodni, de ez van olyan ritka, hogy az életednek konkrétan a csúcsa vagy csak be akarsz szólni, mert mérges vagy rám?
2021. szept. 13. 12:23
 88/101 anonim ***** válasza:
76%
Hát, lehet hogy több szép pillanat van az enyémben mint a tiédben.
2021. szept. 13. 12:48
 89/101 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is az életem csúcsa, hogy munka után hazamegyek a szép tiszta otthonomba, a veszekedésmentes kapcsolatommal, a csendes lakással, és nyugalomban le tudjak ülni egy filmet megnézni vagy elmenni vacsorázni ellenben azzal, ami a gyerekkel jár. Munka előtt/után jön csak a második műszak, rohanás az oviba a gyerekért, tanulni vele, főzni neki, szórakoztatni, hallgatni a hisztit, majd este 10kor talán megnézhetnék 10 percet a filmből, mert hulla vagyok és 2 percen belül elalszom, persze 0 házasélettel, mert ahhoz már fáradtak lennénk...
2021. szept. 13. 12:49
 90/101 anonim ***** válasza:
0%

#88. Akkor mégse az a csúcs, hogy csendben elvagytok a kertben, hanem valami más. De látod, megint csak beszólogatsz, ahelyett, hogy leírnád. Most erre kellene nekem mosolyogni, meg bólogatni, hogy úgy van-úgy van, miközben ez is van olyan neveletlen viselkedés, mint a példátokban szereplő kisgyerekeké? Bocs, nincs hozzá kedvem, a traumáitokhoz/sérelmeitekhez meg közöm. Éltek ahogy akartok, csak rákérdeztem, hogy a ti életetek mitől olyan faxa, ha már én ennyire le vagyok sajnálva, de látom, annyival nem extrább.

Írkáltok itt traumákról, meg mindenféle szorongásaitokról amiken felnőtt fejjel nem vagytok túl és ebből a pozícióból osztjátok az észt nekem, akinek összetartó, szeretetteljes családja van, a gyerekkori traumáit feldolgozta, nem gyűlöli a világot és van kedve/képessége gyereket vállalni és olyannak beállítani, mint a gyerekkori mumusaikat? Hát ez nem kis megrökönyödésemre szolgált, de csak túlleszek rajta, ahogy remélem ti is a problémáitokon.

Szevasztok

2021. szept. 13. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!