Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg nem akarnak a fiatalok...

Tényleg nem akarnak a fiatalok családot?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 06:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
24%

Ti miről beszéltek? A gyerek óvodában, iskolában, edzésen, különórán van, ezidő alatt is tökéletesen el lehet menni kettesben valamerre.

Este pedig elvan egy gyerek a szobájában, nem örökké csecsemő -.-

Mi akadálya lenne a szexnek úgy mégis?

A lakás tisztasága sem múlik a gyerekeken, tudjátok létezik az a szó hogy nevelés. Ha úgy van nevelve, hogy elpakol maga után, miért lenne kupi?

Vagy szerintetek egy gyerek örökké tehetetlen csecsemő? Látszik hogy soha közötök nem volt egyhez se.

Barom érveket írtatok, filmezni családosan is lehet 🤣

Boldogabbak meg nálunk biztos hogy nem vagytok, vagy ha igen akkor mi a francot lógtok itt egész nap?

Merthogy én pl veszélyeztetett terhesen fekszek és nyomkodom a telót amíg a férjem hazaér az egy dolog, de ti gyerektelen nagy boldog emberek mi a túrót lógtok is itt? Annyira izgalmas az életetek hogy reggeltől estig itt kell bizonygatni?

2021. szept. 13. 13:22
 92/101 anonim ***** válasza:
66%
Haha, nem az életem unalmas, hanem a munkám. Itt ülök az irodában 9 órát és ebből nettó 2-őt kell dolgoznom. Mégis mi mást csináljak a maradék 7 órában? Persze már tanultam, olvastam, marad a végére a gyakori. Ja és mielőtt jönnél azzal, hogy miért nem váltok munkát ha ilyen unalmas, csak közölném, hogy főállás mellett egyetemen tanulok +egy okjt is végzek. Ha ezek helyett leszültem volna, akkor maradhatnék egész életemben (legalábbis 18 évig tuti) az unalmas munkahelyemen, de ehelyett van időm/pénzem tenni a jövőmért.
2021. szept. 13. 14:34
 93/101 anonim ***** válasza:
69%
Egyesek már mindenbe próbálnak kapaszkodni, hogy igazolják maguknak, hogy a kis pulycival ők az élet nyertesei, pedig mindenki tudja, hogy fordítva ülnek a lovon. LOL
2021. szept. 13. 14:43
 94/101 anonim ***** válasza:
34%

Nekem is van diplomám, 2nyelvvizsgám, szakmám, jogsim, és jó kis járulékokat kapok havonta.

Qrvára nem vagy nagy durranás 😅

Olyat írj amit én nem értem el, hajrá 😘

2021. szept. 13. 15:21
 95/101 anonim ***** válasza:
96%
És még én vagyok a szar ember....
2021. szept. 13. 15:24
 96/101 anonim ***** válasza:
100%

Az megvan tetyám, ugye, hogy azzal, hogy minket szaremberezel és hogy ilyen személyeskedő a vitakultúrád, kapásból két dolgot támasztasz alá: azt, hogy tényleg igazunk van, mikor azt mondjuk, hogy nem akarunk gyereket, hiszen mi "ennyire szar emberek vagyunk", ugyanakkor azt is, hogy neked sem való gyerek, mert intelligens érvek és a másik véleményének elfogadása helyett csak arra a hitvány, hormongőzös puffogásra tanítod majd, amiben te magad is létezel.

Micsoda öngól gec 😂

2021. szept. 13. 15:52
 97/101 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, ezt vergődést.

Az ilyen "anyucik" verik az asztalt általános iskola másodikban, hogy miért nem tanítja szobatisztaságra a kezelhetetlen, szociálisan és egyéb készségekben is visszamaradt gyereküket a tanítónéni, mert az a dolga. Ő csak kipotyogtatta, a gyerek majd eljár iskolába, edzésre, szakkörre, gondoskodik magáról két hetes korától és csak aludni jár majd haza. Azt is természetesen a napi kufircot nem megzavarva, lábujjhegyen

2021. szept. 14. 07:05
 98/101 anonim ***** válasza:
100%
97-es! Ezek az okoskodó vérmamik még meg sem szültek, hanem otthon vannak terhesen. Majd meglátják, hogy mivel jár a gyerek :) Az biztos, hogy rózsaszín vattafelhőt képzelnek el és nem éjszankánkénti 6x kelést meg sugárban összefossa a falat stb..
2021. szept. 14. 07:26
 99/101 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 3,5 pipás momzilla valami elképesztően szánalmas. Előre sajnálom azt a szerencsétlen gyereket, hogy ilyen primitív anyja lesz, aki arra döngeti itt a mellkasát, hogy ő aztán mekkora isten király, mert életében nem dolgozott még és mindenki más, akinek kölök nélkül is boldog élete van, az egy szaralak. Senkinek nem kell magyarázkodnia, sem érvelni, miért nem akar gyereket. Azért, mert nem akar, történet vége. Az meg a saját szegénységi bizonyítványod, hogy a személyeskedésen kívül semmi mást nem tudtál még felmutatni, érvelni nem tudsz, plusz rettentő undorító az egész stílusod. Látszik a hormonok elvették azt az amúgy sem túl sok eszedet.:D
2021. szept. 14. 09:43
 100/101 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom bejött amit mondtam és most épp zokog 😍
2021. szept. 14. 10:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!