Tényleg nem akarnak a fiatalok családot?
Külföldön tán nem fizetsz adót? 🤣
Nekem 8, szerencse hogy ti nem vállaltok gyereket, valakinek termelnie is kell 😘
De, termelek, de szerencsére abból nem a te kölkeidet pesztrálják hanem azokét, akiknek van esélye normális közoktatásra és nem a csokért jöttek létre 😘
Nekem ez jobb befektetés
Ok, tegyük fel igazatok van...az igazságban gondolom megegyezhetünk, hogy érték....ha annak nem kéne szaporodni akinek nincs igaza, így értéket sem képvisel, akkor miért nem ti szaporodtok aki értéket képvisel, azzal szemben, aki nem?
Lokálisan mi már cselekszünk, hiszen a nyugati típusú társadalmak fogynak. Ezzel szemben afrika/ázsia népessége meg nő. Miért nem az ottaniak agyát zsibbasztják inkább? A femcsik is házalhatnának most afganisztánban, mert ott is elkelne most egy kis lokálisan cselekvés.
Milyen szép is az, amikor valaki ennyire nyíltan vállalja, hogy miért is szül gyereket, mint a 61…:D
Te talán nem fizetsz/fizettél adót okostojás? Normális gyereket vállaló ember dolgozott életében minimum 1-2 évet, fizetett ugyanúgy adót, ergo termelt. Abból a befizetett adóból kapod a támogatást, nem abból, amit a többi ember termel. De szép példát mutatsz majd a kölködnek: szüljél és akkor majd más termel helyetted. :)
Nem dolgoztam, mert még olyan jó fiatal vagyok hogy nyugodtan szülhetek először, mielőtt dolgoznék.
Megtehetem ;)
Olyan vicces hogy itt vitáztok velem, áá nem érdekel mit írok, de csak reagáltok :D tipikus
Én nem lennék annyira büszke, hogy életemben egy napot nem dolgoztam, de más nyakára odaszülök. :) Innen is látszik, hogy nem kéne mindenkinek szülni, mert hogy még valaki büszkén hangoztatja is, hogy “életemben nem dolgoztam, de mások majd kitermelik nekem”, az több, mint szánalmas. El kell szomorítsalak, ha nem dolgoztál semmit, akkor pont a nagy büdös semmit fogod visszakapni nagyjából. 🙂
A gyerekednek is majd ezt az agresszív és intelligencia hiányos stílust fogod átadni?
Egyébként vicces, hogy TE kötöttél bele rögtön abba a hozzászólásba, amiben a túlnépesedést említik, pedig a kutya nem szólt hozzád, de azért “engem nem érdekel mit írtok”. :D Ha nem érdekelne, akkor tiszteletben tartottad volna a másik véleményét és nem állsz neki hormon gőzös fejjel nyivákolni, mert másnak más a véleménye a témát illetően, mint őfelségének..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!