Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg nem akarnak a fiatalok...

Tényleg nem akarnak a fiatalok családot?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 06:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez csak a szokásos provokatív kérdés, de igen. Sokan nem akarnak gyereket meg családot, nincs ebben semmi különös, vagy probléma.
2021. szept. 9. 12:05
 32/101 anonim ***** válasza:
87%

Minél erősebben nyomnak valamit az arcomba annál jobban fogom gyűlölni.

Így vagyok a szüjjémán témával is.

Lekötelezne, ha hagynád hogy szabadon gondolkozassunk.

2021. szept. 9. 12:37
 33/101 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem! A pénz nagy úr!

[link]

2021. szept. 9. 12:38
 34/101 anonim ***** válasza:
25%

Én szeretnék egyszer, csak nincs kivel.

Észre sem vesznek a lányok.

21F

2021. szept. 9. 12:55
 35/101 anonim ***** válasza:
91%

Elmondom, mi a szitu: anyósom úgy áll hozzám, mint valami főellenséghez. Nem akar a fiának adni semmit, pedig van egy halom ingatlana, mert fél, hogy én elhalászom. Mellé persze megy az unoka után sóvárgás meg a nyávogás a többieknek (mi nem beszélünk már vele). Egyszer azért megkérdezném tőle, hogy hova az anyádba akarsz unokát? A kisgarzonba, amit anyámtól kaptam és amiből akkor lesz csak családi ház, ha a férjem oldaláról is lenne vagyonunk, nem az én családom pénzelne minket, mert mi legalább nem vagyunk szarrágók? Vagy úgy mit szeretnél az unokával? Feljárni az isten háta mögül? Mert mi hétköznap dolgozunk és nem tudunk ott pattogni vidéken neked. Hétvégén meg szeretnénk pihenni. Vagy úgy mégis mit szeretnél tőlem?

Apámmal szemben távoltartási végzésem van. Konkrétan velem pereskedett, miután sikerült anyámról leráznom. Az anyám életét féltettem tőle, fel tudjátok ezt fogni, mit jelent ez gyerekként? Hogy magadra uszítod apádat, hogy megmentsd anyádat?

A párom apja alkoholista. 3 nőtől van 3 gyereke. A párom az utolsó a sorban, semmit nem segít neki, semmit nem tud adni neki, mert a másik két kölyöknek szánja azt, amit még nem ivott el. Mindhárom feleségét megcsalta, a gyereket meg a nyakukon hagyta.

Szóval hol is láttunk mi olyan mintát, ami alapján jó lenne, ha lenne családunk? Megszületni sem akartam bmeg, szülni végképp nem akarok.

2021. szept. 9. 13:03
 36/101 anonim ***** válasza:
8%

Jó jó leírtátok a bajaitokat, de ez nem azt mutatja hogy a gyermektelenség a helyes választás, hanem hogy sok a rosszul nevelt ember.

Aki szeretettel alapít családot és boldog otthont teremt, az értéket is teremt, mert a család az mindig érték.

Szóval jó oké veletek ez volt, de nem mindenkivel, hálistennek. Az emberek nagyrésze akar gyerekeket, nem véletlen,ez a normális.

Ti deviánsak vagytok, ahogy írtátok is ti magatok, pl.nem akartatok megszületni sem. Hát nem tudom, egészséges ember nem így gondolkodik.

2021. szept. 9. 13:22
 37/101 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nincs olyan hogy normális meg nem normális, mindenki másképp gondolkodik, mindenkinek más az élete, anyagi helyzete, családi háttere stb., így az is teljesen rendben van, ha valaki nagycsaládot szeretne, ahogy az is, ha valaki nem akar gyereket.
2021. szept. 9. 13:29
 38/101 anonim ***** válasza:
11%
Igen az normális lenne hogy ő nem akar és kész,de degradálni és gusztustalan szavakkal illetni a gyerekeket, illetve arról regélni hogy borzalmas életük volt+ bárcsak meg se születtek volna,ez nagyon is deviáns.
2021. szept. 9. 13:31
 39/101 anonim ***** válasza:
91%
36-os nagyon nem vagyunk deviánsok. A tágabb ismerősi körömben 1, azaz 1 db szülőpárost ismerek, akik az általam elfogadható módom nevelik a gyerekeiket, nem traumatizálják őket és boldog gyerekkort adnak, ami tartalmas is. Beszélgettünk erről a témáról barátokkal is és rajtam kívül senki nem tudott egy ilyen normálisan funkcionáló családot mondani! Tehát az emberek jó nagy részét így vagy úgy elb*szta a család, a szülők. Csak tudod bennem van annyi önismeret, hogy tudom magamról, hogy szar szülő lennék, ezért nem szülök, ellenben kb az összes volt osztálytársammal, akik 1-2 éves gyári munka után leszültek anyós házában 0 végzettséggel. Mindenki hoz magával valamit, vagy mentálisan, vagy pénzügyi kultúrában és ha ezt összerakják, abból lesz a 69%-os válási ráta meg a rengeteg sérült gyerek. Ennél fogva szerintem és sokak szerint az az ember az önző, aki a saját szaporodási vágya miatt szül, és nem adja meg a gyereknek a 100%-ot. Ez alatt értem a továbbtanulást, a hobbikat, a családdal való közös programok, az egészséges, veszekedéstől mentes szülőket, a vágyott (nem csokos) gyerekeket..
2021. szept. 9. 13:38
 40/101 anonim ***** válasza:
13%

Akkor rossz körökben mozogsz, a mi környezetünkben rendes felelősségteljes házaspárok vállaltak gyerekeket. Létezik ám olyan is hogy az ember csak azt veszi észre amit észre akar venni, tehát te csak a sz.r családokat látod mert könnyebb a lelkednek így.

Ettől még nem minden család ilyen.

2021. szept. 9. 13:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!