Egyedül lakó fiatalok ti mivel töltitek el az időtöket? Nemrég szakítottam,barátaim nincsenek, családom messze. Szóval egyedül vagyok a nagyvárosban. Magányos 23L
Én játszani szoktam a gépen, néha be bepiálok, vagy elszívok egy jointot valamelyik haveral (nagyon ritkán), filmezek, zenét hallgatok, néha vezetek... amúgy olvasni is szeretnék.. hát ennyi.
Amúgy én 2 éve vagyok egyedül,de nem vagyok MÁR magányos,hozzászoktam...a megoldás keresni mást én is tudom de nem nagyon akarok a csalódások miatt. Viszont ha neked nem gond ismerkedj is.
Jó dolog egyedül lenni,én játszom gépen,animézek,olvasok stb.
Bármi ami leköt
Bár még édesanyámmal élek, de én is magányos vagyok egy kicsit.
Én sokáig játszottam számítógépes játékokkal, ma már annyira nem.
Egyébként meg sorozatokat, youtube videókat, internetes tutorialokat nézek.
Néha barkácsolok.
Mostanában sokat foglalkoztam a Babettámmal, a szomszéd bácsi segített szerelni, ez egy kicsit az egyedüllétemet is enyhítette, mert jókat beszélgettem vele.
21F
#5 Csatlakozom hozzad es a kerdezohoz!! :(
Szerintem alapitsunk egy maganyos nok klubjat:)) Ti hol laktok?
35F. Ilyenkor dugni dugni!
Alapfeltetele a letfenntartasnak. Vagy fozni az asszonyal es kandallos romantik vigjatek vagy horrorr vsgy valami erdekfeszito bújós film nezes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!