Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg nem akarnak a fiatalok...

Tényleg nem akarnak a fiatalok családot?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 06:52
 71/101 anonim ***** válasza:
28%

"Egyébként vicces, hogy TE kötöttél bele rögtön abba a hozzászólásba, amiben a túlnépesedést említik, pedig a kutya nem szólt hozzád, de azért “engem nem érdekel mit írtok”. :D"

Én, mert úgy próbálsz lenyomni, hogy helytelenül idézel és adsz olyat a számba, amit nem mondtam. Írtam normális választ az elején, azt kollektíven jól lepontoztátok, aztán indult azon a csámcsogás, mennyire szánalmas is az, ha valaki gyereket vállal, meg amúgy is túlnépesedünk stb. Ha szerinted szánalmas az, akinek a család igenis perspektíva, mert családból jön, ahogy a párja is (olyanból, ami jól működik és szeretik egymást) továbbá a körülményeik megfelelőek a családalapításra, azt tényleg leszarom.

2021. szept. 13. 04:48
 72/101 anonim ***** válasza:
21%

Felesleges maszlag.... Lusták, nem akar dolgozni, nélkülözni, félre tenni, felelősséget vállalni, hosszú távra gondolkodni. Csak a bulika, menőzés, barátozás, barinőzés, mának élni stb. Mama hotelben ez mind lehetséges.

Ettől függetlenül, nem is könnyű. A mai fizetések és a mai árak nincsenek egymással összhangban. Valahol én megértem a fiatalokat. 38/f

2021. szept. 13. 05:06
 73/101 anonim ***** válasza:
75%

"Felesleges maszlag.... Lusták, nem akar dolgozni, nélkülözni, félre tenni, felelősséget vállalni, hosszú távra gondolkodni. Csak a bulika, menőzés, barátozás, barinőzés, mának élni stb. Mama hotelben ez mind lehetséges."

Nekem van gyerekem. Kérdésem: és ha így van, az miért baj?

2021. szept. 13. 05:56
 74/101 A kérdező kommentje:
Ez csak annak furcsa, aki nem így gondolkodik. Meg sem érti a fiatal azt, hogy én munka után nem csak a saját szórakoztatásommal törődöm. Azért is írtam ki a kérdést, mert hihetetlenül mások a mostani fiatalok. Nem rosszabbak, csak tényleg nehéz velük megtalálni a közös témát így. Van persze, de azok nem a mindennapi dolgok.
2021. szept. 13. 06:16
 75/101 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy sok szülő nem érti meg, hogy valaki nem abban látja az élet csúcsát, hogy utódot nemz. Pedig elnézve sok lelkisérült gyereket, többen vállalnak, mint kellene.
2021. szept. 13. 06:20
 76/101 anonim ***** válasza:
69%

De azt ki mondta, hogy az élete csúcsa az, hogy beleélvez/nek?

Szerintem az a szülő életének a csúcsa, amikor látja, hogy a gyereke felcseperedett, egészséges, boldog, azt csinálja amire tanítottam, akár jobban, mint ahogyan tanítottam. Kiemelném a biztonság kedvéért, hogy szerintem. Szerinted lehet, hogy más az élet csúcsa. Neked ez mi?

2021. szept. 13. 06:44
 77/101 anonim ***** válasza:
65%

"Szerintem az a szülő életének a csúcsa, amikor látja, hogy a gyereke felcseperedett, egészséges, boldog, azt csinálja amire tanítottam, akár jobban, mint ahogyan tanítottam. "

Elfelejted, hogy a szülők legalább fele ezt is képtelen megadni, de gyerek azért feltétlenül kell még egy majomnak is...

2021. szept. 13. 10:26
 78/101 anonim ***** válasza:
82%

Pontosabban elvárja, hogy a gyerek azt csinálja, amit tanított, akár a boldogsága árán is, nem adja meg neki a megfelelő alapokat az élete biztonságos elkezdéséhez, kirúgja otthonról 18 évesen, merthát ő is dolgozott már akkor és meg tudta oldani a lakhatást, majd a gyereke is megoldja.

Jaj, drágáim, ne gondoljátok, hogy akik nem akarnak gyereket, a jó szülők miatt nem akarnak és nem a többség miatt.

2021. szept. 13. 10:28
 79/101 anonim ***** válasza:
0%
Mi köze van a szar szülőknek ahhoz, hogy TE vállalsz-e gyereket? Muszáj neked is szar szülőnek lenni vagy mi?
2021. szept. 13. 10:52
 80/101 anonim ***** válasza:
100%

79

Ennyi aggyal nem kellene szaporodni. Pontosan az a köze a szar szülőknek a gyerekvállaláshoz, hogy a szar szülők gyereke a te életed is megkeseríti gyerekként (elég csak a magukat földhöz b*szó, buszon rászólás nélkül téged rugdaló, ruhádat rángató és nyállal összekenő, kikapcsolódásodat a takonyban bugyogó hörgésével megkeserítő szörnyetegekre gondolni), mert nincs nevelve. Ráadásul aki nem lett kiképezve rendesen arra, hogy normális felnőtt állampolgárként viselkedjen, annak a nyűgje a tiéd is, mint normális, magát ellátni és viselkedni képes embernek, ráadásul benned van az is, hogy ilyen emberek közé nem vállalsz gyereket, mert nem lehettek duálunióban egész életetekben és ha a közösség tele ilyen szaporulati katasztrófákkal, az ember bizalma meginog.

Meg gondolom biztos sok kedve van annak is babázni, akit az apja otthagyott, mielőtt járni tanult volna és akinek a szülei évtizedeken át pereskedtek a válás miatt. Vagy épp akinek az anyja a fürdőszobában engedte a vizet, hogy feltűnés nélkül tudjon sírni a hűtlen apja miatt, esetleg akit vertek, akinek azt sugallták, hogy miatta adták fel az életüket, akit arra sem méltattak gyerekként, hogy leüljenek vele házit írni. Meg aki nélkülözésben nőtt fel. Biztos nagyon sok kedve lehet annak a gyerekvállaláshoz, aki ilyesmit látott.

Na, így jön ez ehhez az egészhez.

2021. szept. 13. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!