Ki volt az, akivel legdurvábban összevesztél a Covid oltás miatt?
Említésre került, hogy a kórházban nálunk most nagyon sokan vannak oltottak lélegeztetőn és erre elkezdett ordítani, hogy az nem igaz, nem lehetséges.
Nem vesztem össze, csak néztem furán.
Úgyis szóba fog jönni,másról sincs szó.
Úgyis jön,hogy így korona,úgy korona,meg hogy "te beoltattad magad"?
Itt már csak a hangsúlyából tudsz saccolni,hogy milyen választ vár...
Nagyszülők a legjobbak,konkrétan az oltás az új Szentelt víz,az új Isteni életforma,és tájékozatlan megvezetett retardált az,aki nem oltatja be magát.
HÁ AZ ÉLETEDDE JÁCCÓ,ASZISZED AZ NEM OLTATTA BE MAGÁT AKI ELLENE BESZÉL A POLITIKÁBA?
BALOLDALI HAZUDOZÓK,BE IS VALLOTTÁK HOGY ELRONTOTTÁK
BEZZEG MI KAPÁTUNK KASZÁTUNK A FRONTON
RÉGENISVÓT ÓTTÁS
BEKŐÓTATNI MAGUNKAT
ÉNMÁ SZAVAZTAM ORBÁNRA,HOGY MINDEN FIATALNAK JOBB ÉLETE LEGYEN,HŐS VAGYOK
Sztori vége,előkerül néha a téma,de nem egyezik a vélemény.
Ezáltal nem igazán beszélünk róla...
Csak néha,akkor is igyekszem rövidre fogni.
Néhány orvos. 8 évig fingjuk nem volt mi bajom, egy facebook csoportban kaptam értékelhető segítséget nem orvosi végzettségű emberektől. Meg is oldódott a problémám. Az orvosok meg több tízezrekért a vállukat vonogatták. Ilyenek szavára én nem adok. Amelyik jó pozícióban akar maradni, az úgyis a főorvosnak, igazgatónak nyal, akik meg hivatalosan Orbánnal értenek természetesen egyet, mert szintén féltik a helyüket.
Amint kapok csak egyetlen értelmes indokot, hogy személy szerint én miért oltassam be magam, már rohanok is négyet a karomba nyomatni. Ez idáig hiába vártam.
Voltam már covidos, nemhogy lélegeztetőre nem kerültem, de még kórházba sem. Mégegyszer elkaptam, véletlen jöttem rá, mert semmi tünete nem volt. Rengeteg ellenanyagom van, több mint sok oltott ismerősömnek. Ők, az oltottak is ugyanúgy fertőzhetnek, ez bizonyított tény. Tehát mindezek alapján, oltatlanként legalább ugyanott vagyok, mint egy többszörösen oltott. Ha az immunrendszerem önállóan is képes tenni a dolgát, nem értem mi a francnak oltassam magam. Ráadásul egy olyan vakcinával, amiből állandóan ismétlőt kell adni, mert előbb-utóbb kiürül. Sőt, az új variáns ellen lehet nem is ér szinte semmit
#7-es
Mondok egy okot. Ha beolttatod magad kapsz plasztik kártyát ami tök menő.
Vagy el is adhatod a sikátorba valakinek jó pénzért.
Na most ezek után nem mondhatod, hogy nem fogod beoltani magad.
És én megmentettem még egy életet. ^^
Nem kell megköszönni ez a munkám! SSSssssssssssshhhhh repülök tovább!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!