Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki volt az, akivel legdurvábba...

Ki volt az, akivel legdurvábban összevesztél a Covid oltás miatt?

Figyelt kérdés
Meséld el a sztorit.

2021. dec. 11. 22:54
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
86%

Szerencsére engem csak értelmes emberek vesznek körül.

Oltáspártiakat csak neten látok.

Senkivel se vesztem össze már 18 éves korom óta.

2021. dec. 15. 08:46
 52/54 anonim ***** válasza:
36%

"Szerencsére engem csak értelmes emberek vesznek körül."

Kérdés, hogy kik az értelmes emberek!

"Oltáspártiakat csak neten látok."

Sajnos, én a való életben is. :(

2021. dec. 15. 08:58
 53/54 anonim ***** válasza:
82%

51, 52, szerintetek minden oltás párti hülye?

Na ti nem az oltás ellenességetek miatt vagytok hülyék, hanem mert lehülyézitek az oltás pártiakat.

A volt kommunista országokban erősebb a vezetőkkel szembeni bizalmatlanság, mint mondjuk nyugat európában. Ezért mint következmény, Közép-kelet európában kisebb is a oltási hajlandóság és az oltottság.

Csakhogy ez nem magyarázza meg, hogy miért erőltetik az oltást a soha nem volt kommunista országokban.

És erre nem tudtok választ adni.

Viktatorikus Magyarországon mégsem kötelező, míg a nagy demokráciákban már kezdik bejelenteni a kötelezővé tételt.

Amúgy Karikó Katalin szerint, vagyis az Omicron variáns olyan potenciállal rendelkezik, hogy elhozhatja a nyáj immunitást, mert úgy végig fog seperni, hogy nem nagyon lesz aki nem találkozik vele.

Azt is világosan közölték, hogy már van gyógyszer a Covid19 kezelésére is, a Meek's molnupiravir, amit UK már engedélyezett.

Ahogyan a negyvenhatodik oltástól félőket is megnyugtatták, hogy a harmadik az utolsó lesz.

2021. dec. 15. 09:31
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hülyézek le senkit. Nekem nem kell az oltás és kész. Egy hónapja estem át a víruson, nem tudtam, hogy abban vagyok, ill. az van bennem, és nem pánikoltam. Túl vagyok rajta, semmi bajom.

Pár videó a kérdéseidre, amivel válaszolnék:

[link]

[link]

[link]

Nekem ez a leghitelesebb az összes közül!

[link]

2021. dec. 15. 13:01
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!