Ki volt az, akivel legdurvábban összevesztél a Covid oltás miatt?
Szerencsére engem csak értelmes emberek vesznek körül.
Oltáspártiakat csak neten látok.
Senkivel se vesztem össze már 18 éves korom óta.
"Szerencsére engem csak értelmes emberek vesznek körül."
Kérdés, hogy kik az értelmes emberek!
"Oltáspártiakat csak neten látok."
Sajnos, én a való életben is. :(
51, 52, szerintetek minden oltás párti hülye?
Na ti nem az oltás ellenességetek miatt vagytok hülyék, hanem mert lehülyézitek az oltás pártiakat.
A volt kommunista országokban erősebb a vezetőkkel szembeni bizalmatlanság, mint mondjuk nyugat európában. Ezért mint következmény, Közép-kelet európában kisebb is a oltási hajlandóság és az oltottság.
Csakhogy ez nem magyarázza meg, hogy miért erőltetik az oltást a soha nem volt kommunista országokban.
És erre nem tudtok választ adni.
Viktatorikus Magyarországon mégsem kötelező, míg a nagy demokráciákban már kezdik bejelenteni a kötelezővé tételt.
Amúgy Karikó Katalin szerint, vagyis az Omicron variáns olyan potenciállal rendelkezik, hogy elhozhatja a nyáj immunitást, mert úgy végig fog seperni, hogy nem nagyon lesz aki nem találkozik vele.
Azt is világosan közölték, hogy már van gyógyszer a Covid19 kezelésére is, a Meek's molnupiravir, amit UK már engedélyezett.
Ahogyan a negyvenhatodik oltástól félőket is megnyugtatták, hogy a harmadik az utolsó lesz.
Én nem hülyézek le senkit. Nekem nem kell az oltás és kész. Egy hónapja estem át a víruson, nem tudtam, hogy abban vagyok, ill. az van bennem, és nem pánikoltam. Túl vagyok rajta, semmi bajom.
Pár videó a kérdéseidre, amivel válaszolnék:
Nekem ez a leghitelesebb az összes közül!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!