Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki volt az, akivel legdurvábba...

Ki volt az, akivel legdurvábban összevesztél a Covid oltás miatt?

Figyelt kérdés
Meséld el a sztorit.

2021. dec. 11. 22:54
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
73%
#azért nincs ötleted se mert nem neked szólt hanem a 37-esnek.
2021. dec. 13. 17:47
 42/54 anonim ***** válasza:
0%

a kérdésnek semmi köze Orbánhoz, a válaszok mégis olyanok, mintha lenne...

mé bazzeg, aki baloldali az biztos mind oltás-ellenes, aki meg jobb-oldali az meg oltás-párti?

hát nagyon nem így van.

és nem győzöm írkálni az orbánozásra covid kapcsán, hogy a TÖBBI ORBÁNELLENES EURÓPAI és nem európai országban, ott is mert Orbán??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

2021. dec. 13. 19:02
 43/54 anonim ***** válasza:
32%
29: és azok a covid fertőzöttek, akik tavaly karácsony ELŐTT haltak meg azok vajon a nem létező oltásba haltak-é bele?
2021. dec. 13. 19:06
 44/54 anonim ***** válasza:
35%
Nem tudom, ti észrevettetek-e valahogy nekem mindig az tűnik ki első különbségként az oltottak és be nem oltottak közötti vitáknál, hogy miközben olvasom, az oltatlan valamilyen módon mindig úgy kimutatja a foga fehérjét(még akkor is ha először próbál álintelligensen okoskodni) hogy rögtön megfordul a fejemben: “ez ember egyáltalán?” Vagy mocskolódás, vagy passzív agresszió vagy a másik becsmérlése, sértegetése… és még ezek mondják magukra, hogy okosak. Egyszerűen mindig sikerül szint alá süllyednetek vitakultúrában, logikai érvelésben és érzelmi intelligenciát tekintve is, a valódi tudásról már nem is beszélve.
2021. dec. 13. 19:34
 45/54 anonim ***** válasza:
18%
Bocsánat: az OLTOTT-ra gondoltam az előbb, elírás :)
2021. dec. 13. 19:35
 46/54 anonim ***** válasza:
63%
Barátnőm mesélte, hogy az egyik haverja megismerkedett egy nővel. Első randi, második randi, majd felmentek a csaj lakására. A szex után megkérdezte a csaj, hogy amúgy be van-e oltva srác, ő meg mondta, hogy igen. Ekkor a csaj kikelt magából, hogy megmérgezte a szervezetét, és azonnal takarodjon onnan. Mekkora idióta az a csaj!!
2021. dec. 13. 22:29
 47/54 anonim ***** válasza:
94%
Én anyámmal mert állandóan kezet kellett mosnom amikor mentem hozzá és kitalálta hogy mikor van sok vírus és addig nem mehettem közértbe és akkor is csak úgy ha szememig húztam a maszkot természetesen kesztyűvel. Totál elegem lett belőle, a boltban is veszekedett velem, ha fájt a torka vagy köhögött mert megfázott annak én voltam az oka hogy bevírusosoztam és el is költöztem a barátnőmhöz a pitsába.
2021. dec. 13. 23:46
 48/54 anonim ***** válasza:
77%

"Bocsánat: az OLTOTT-ra gondoltam az előbb, elírás :)" - pont akartam írni, hogy én meg az oltottaknál vettem észre ezt. :) Amúgy, az oltottak olyanok, mint az istenhívők. Mindenkit meg akarnak téríteni, pont mint az oltottak az oltatlanokat.

"Én anyámmal mert állandóan kezet kellett mosnom amikor mentem hozzá" - nekem a kézmosás már 10en éve alap, amikor hazaérek. Nem a "világjárvány" szoktatott rá, hanem a retkes város, meg a tömegközlekedés. Van, hogy akkor is mosok kezet mielőtt odaállok a piszoárhoz, mert tudom, hogy nem tiszta a kezem, bár nem tűnik koszosnak.

2021. dec. 14. 00:02
 49/54 anonim ***** válasza:
60%

Két idióta volt, aki "kis náthának" kicsinyelte le ezt.

Semmi extra nem volt. Amikor a chipbeültetés-témát említette, olyan távol kerültünk egymástól, hogy az univerzum nem elég széles, hogy példaként említsem.

2021. dec. 14. 00:09
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
"olyan távol kerültünk egymástól, hogy az univerzum nem elég széles, hogy példaként említsem" - azért ez elég túlzó! :D
2021. dec. 14. 02:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!