Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki volt az, akivel legdurvábba...

Ki volt az, akivel legdurvábban összevesztél a Covid oltás miatt?

Figyelt kérdés
Meséld el a sztorit.

2021. dec. 11. 22:54
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
37%

A legjobb fiú barátomnak, aki akkor már a párom volt majdnem 10 év után. Azt hittem egyezik a velemnyink, majd kiderült, hogy nagyon nem. Megváltoztatta egyik napról a másikra az álláspontjàt. Ezen összevesztünk, és azóta ezért letiltott engem mindenhol, és nem beszélünk egyáltalán. Nagyon fáj. Nagyon hiányzik, mint barát is, mint partner is. Rohadt szerelmes lettem belé az utolsó időszakban, amikor már pár féleségként kezeltük egymást. Sajnálom...10 évet nem lehet elfelejteni. Ilyen baromság miatt letiltani a másikat....

Másik: Nagyapám a hősöm volt, ő is nekem állt. Nem egyezett a véleményünk. Hónapok óta nem hajlandó velem beszélni, a fiát is eltiltotta tőlem, neki a menyasszonyàt, meg a nagyimat sem hagyja, hogy velem beszéljen. Előtte meg együtt jártunk horgászni...

2021. dec. 12. 00:03
 12/54 anonim ***** válasza:
40%

Baràtommal*

Véleményünk*

2021. dec. 12. 00:04
 13/54 A kérdező kommentje:
11. Nagyon sajnálom. És melyikőtök volt oltásellenes?
2021. dec. 12. 00:07
 14/54 anonim ***** válasza:
41%
11, oltatsz vagy nem ?
2021. dec. 12. 00:08
 15/54 anonim ***** válasza:
86%
Hozzáteszem: NEM vagyok vírustagadó, NEM vagyok oltásellenes, NEM hiszem azt, hogy be leszünk chippelve, NEM rettegek, NEM hiszem, hogy lapos a Föld, NEM vagyok Balatontagadó, meg semmi hasonló. Több szakmával rendelkezem, és hamarosan egyetemre megyek. Jó àllàsom van, fontos dolgokat csinálok, segítek akin lehet, és aki igényli. Sokáig úszómesterként dolgoztam, szóval nem hobbim belerúgni emberekbe. Tanultam jogot, tanultam némi egészségügyet, és biológiàt. NEM vagyok analfabéta, és SEMMIT nem tagadok, hiába állítja ezt mindenki! Orvos mondta azt, hogy NE oltassam magam, mert többféle allergiám is van, és súlyos tüneteket okozhat! Volt már más oltás is, ahol xy allergiám kockàzat volt gyerekként is! NEM vagyok agymosott, és ELÍTÉLEM azokat az embereket akik ezért engem elhordanak mindennek és elfordulnak tőlem!
2021. dec. 12. 00:11
 16/54 anonim ***** válasza:
26%
15 Hol tanultál bioszt? Igazából érdekelne, érdeklődhetem?
2021. dec. 12. 00:13
 17/54 A kérdező kommentje:
15. Akkor te az allergiád miatt nem oltatsz és a barátod emiatt szakított Veled, ha jól értem, s a nagypapád is megharagudott.
2021. dec. 12. 00:15
 18/54 anonim ***** válasza:
63%

16, te talán okosabb vagy, mint az orvosom, és most ki szeretnél oktatni? Azért kérdezed? Mert nem vagyok rá kíváncsi, ha igen.

Gimnáziumban elég keményen vették nálunk a biológia oktatást, mert az iskola eredetileg vegyészeket, és környezetvédelmi technikusokat képzett első sorban, így mindenkinek keményen kellett tanulnia a biológiàt is, hiába mi nem biológia, vagy kémia szakos osztály voltunk. Bár érettségit nem szereztem belőle, mert nekem nem volt rá szükségem volt követelmény, pláne hogy többen is érettségiztek nálunk biológiàból, valaki emelt szinten is. Kémiából is volt azért bőven követelmény, bár az sokkal brutàlisabb volt, mint a biológia, legalábbis szerintem.

Én nem vagyok orvos, nem is annak készülök, mert megmondom őszintén, hogy súlyos fóbiàim vannak, és hipochonder vagyok. Simán elàjulok, ha valaki konkrét tüneteket sorol nekem adott betegségről. Először elkezdem érezni a tüneteket magamon, majd kifekszem. Épp ezért nem lennék orvos. Tudom, ironikus, hogy ennek ellenére úszómester voltam, hiszen akkor az ottani órákat hogy bírtam ki? Az kicsit másabb, de ott is volt 1-2 téma amitől rosszabbul voltam, mint kellett volna. Mindenesetre, ha probléma volt gyakorlatban azt mindig ellàttam, nem voltam rosszul. Ez volt a munkám.

Nem vagyok semmilyen ellenes, és nem vagyok beszűkült látókőrű, konteós barom sem. Mindenki abban hisz amiben szeretne, csak engem hagyjon ki mindenki a hülyeségből, meg a térítésből ebben a témában.

Olvastam, hogy elvileg lassan jön egy új fajta vakcina, ami majd a termesztés immunitást fogja növelni, majd ha az kijött megkérdezem az orvosomat, hogy arról mi a véleménye, és lehet azt fel fogom venni. Ezen kívül lesz még tabletta, és orrspray is. Valamelyiket lehet egyszer igénybe fogom venni, bár ezektől nem fogom visszakapni a beszűkült látókörű szerelmemet, vagy a családtagjaimat akik hasonlóan be vannak gyepesedve.

2021. dec. 12. 00:25
 19/54 anonim ***** válasza:
71%

18

Végig sem olvastam mit írtál. Én egy gimis vagyok csak aki érdeklődött a biosz felé, mert szeretnék emeltezni.

2021. dec. 12. 00:27
 20/54 anonim ***** válasza:
34%
Köszi, csak az első mondat kicsit felhúzott xD
2021. dec. 12. 00:27
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!