Ki volt az, akivel legdurvábban összevesztél a Covid oltás miatt?
Velem vesztek össze, hogy én mekkora birka vagyok, hogy beoltatom magam. Jöttek a szokásos dumák, hogy majd kérd a századikat is, majd meddő leszel meglátod idióta stb stb. Ez az unokatestvérem volt.
Másik, nem olyan közeli ismerős is megmondta a magáét, hogy milyen ostoba vagyok, ez még a legelején, az első oltásomnál... Nemrég kaptam a hírt, hogy az egész családja elkapta ezt a fost, nagyon nincsenek jól, az egyik gyerek k.rva magas lázzal szenved :/
Volt egy oltásellenes ismerősöm még, akivel ugyan nem vesztem össze sose, de tavaly halt meg, lélegeztetőn volt :(
Nem veszek össze senkivel, mert tisztelem a véleményét és az önrendelkezési jogát mindenkinek. Ugyanezt el is várom.
Ha valaki találkozni akar, szólok, hogy nem vagyok oltott, és ha ezután kerül, nem sértődök meg. (Eddig egyszer fordult elő.)
De mivel már értek durva attrocitások (egyoldalúak, szóval se nem provokáltam, se nem vitatkoztam ezekben a helyzetekben), ezért lehetőleg nem mondom el senkinek, mert sok emberből kihozta a rejtőzködő fasizmust ez a téma.
Speciel közeli emberekből senkivel. Csak idegenekkel. Egy barátnőmről sejtem, hogy oltott, de egy szóval sem kérdeztem rá, nem esett erről szó, igaz ritkán találkozunk főként miattam. Majd egy év után láttuk egymást újra most, jól elvoltunk, talán még soha nem voltunk annyira egy hullámhosszon mint most, ő sem hozott fel ilyen témát, pedig tudnia kell hogy én nem oltattam és nem is fogok.
Akivel még szóba jött ez, az az exem volt, miután megjelent újra az életemben nyáron és bevallottuk egymásnak hogy szeretjük a másikat ugyanúgy, ő oltott ami engem teljesen megviselt, amikor kiderült.. rengeteg minden, érzés átment rajtam ezzel kapcsolatban. Neki is elmondtam a véleményem és beszéltünk erről valamennyit, nyilván egyet nem értettünk, sőt, de semmi veszekedés nem volt belőle, nagyon intelligensen kezeltük és ő inkább elviccelte, elvette az élét.
A kedvenc dumája egyeseknek, h "csak azért oltatom magam, és csak azért pfizerrel, mert szeretnék utazni a nyáron, s különben bagatell az egész covid".
Na, részben emiatt is nézek azóta furán egyesekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!