Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy kisebb...

Lehetséges, hogy kisebb hazugságok/titkok sosem derülnek ki?

Figyelt kérdés

jan. 10. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Dehogynem csak kérdés kit érdekel addigra már egyáltalán és miről van szó.

Én is sokat hazudok minden kiderül..de van jó hírem ha szembesítésnek a hazugságoddal még azért párat tudsz rá hazudni hogy jó legyen 🤣

jan. 10. 16:46
 2/8 Metionin ***** válasza:
100%
Simán, pl. anyám a fél életemről nem tud vagy mást tud. De fura, mert sokszor a véletlenen múlik. Nagyon apró kis hazugságért is kaptam irtózatosan otthon mert egy random ismerős beköpött, míg nagyobb dolgok a mai napig nem derültek ki.
jan. 10. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor a nagy titkok sem derülnek ki.
jan. 10. 17:01
 4/8 anonim ***** válasza:

SImán.

Annyi kell hozzá, hogy a másikat vlaójában ne érdekelje a dolog.

jan. 10. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyszer együtt voltam egy pasival, aki soha nem figyelt rám. Beszéltem hozzá és fogalma nem semmiről mit beszéltem. Mindit visszakérdeztem és gőze nem volt semmiről. Kérdeztem tőle, hogy mennyire gondolja komolyan ami kettőnk között van, azt mondta hogy nagyon. Mondtam neki, hogy ha így folytatja keresek mást. Így folytatta. Nekem alakult egy lehetőségem, és sajnos megcsaltam. Megbántam, de ezek után már nem tudtam a szemébe nézni, és szakítottam vele. Soha nem tudta meg, hogy ez volt az okom.

Évek teltek el, és soha nem csinálnék már ilyet. Jó ideje komoly kapcsolatban vagyok mással, és meg sem fordul a fejemben semmi ilyen. Ha probléma van, akkor azt mindig közösen oldjuk meg a partneremmel. Akkor még kislány voltam.

jan. 10. 17:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Még nagyok sem. Például F. János sírba vihette volna a szörnyű titkot, de maga alatt vágta a fát.
jan. 10. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
5: Ez nem volt hazugság, csak elhallgatás.
jan. 11. 10:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztosra sosem tudhatjuk, de van kis hazugságom (tinikori), amiről tudom, hogy a mai napig nem derült ki, pedig már 20+ éve annak.
jan. 13. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!