Más se tudja kikerülni youtubeon a the VR csatornát vagy tiktokon Norbi és Vivi videóit? Ha igen, miért van ez?
Annyi pénzt fizetnek, hogy orrba szájba nyomatja őket az algoritmus,vagy hogy van ez?
És mintha az algoritmus leszarná, hogy már legalább 3x nyomtam rá, hogy nem érdekel...
Mindenen😂oke teso
Egyszer se nyomtam rá hiába vagy ilyen okos
Ha nem nézed, akkor egy idő után megtanulja a rendszer, hogy nem érdekel, ezért nem érdemes ajánlani őket neked.
Ha megnézed, akkor hiába jelzed, hogy ne ajánlja, mert azt látja a rendszer, hogy annak ellenére, hogy azt mondod, nem akarod látni, mégis csak megnézed, tehát van értelme ajánlani neked, mert nézed.
Az algoritmus feladata, hogy minél tovább a rendszerben tartson és elérje, hogy újabb és újabb videókat nézz meg. Ennek érdekében a célja olyan tartalmat ajánlani, amit ténylegesen nézel is. Ha azt látja, hogy valamiről gyorsan elkapcsolsz, hamar továbblépsz, akkor azt nem fogja sokáig ajánlani. Ha más dolgoknál azt látja, hogy azokat folyamatosan nézed, végignézed, nem állítod meg, nem kapcsolsz el, akkor azokat fogja előnyben részesíteni, csak hogy bármi áron a rendszerben tartson minél hosszabb időre.
Biztos valami olyan témának néztél utána vagy valami, ami egyezhet adott emberekkel, csatornákkal.
Pl jómagam kézműves, alkotó dolgokat, szakmákat nézek. Alapanyagokat keresek stb. Nálam nem jönnek szembe az említett emberek.
The VR csatornát páromtól tudom. Azt a kettyós párost meg 10évvel fiatalabb húgomtól hallottam, mellettem pörgette telefont.
Nem kell algoritmus, hogy valamikkel szembe kerülj.
Ideje érdeklődési kört formálnod, hogy az algoritmus ne olyat dobjon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!