Számodra szimpatikus Schobert Norbi?
Nem, volt egy megszólalása hogy ő megrugdosna minden macskát.
Én utálom az ilyeneket.
Rohadtul nem.
Ő olyan tipusu akit meg kell verni rendesen.
Ő az aki negatívan akar kitűnni.
Egy híresebb ember promotálhatja magát pozitívan is és negatívan is, csak azért hogy beszéljenek róla és köztudatban legyen. Ő az utóbbit, a botránkoztatást választja állandóan olyanokkal akar kitűnni a tömegből ami "lázítja" a tömeget.
Ez mellett szakmai tudást pedog nem látok. Anno állandóan a nők szülés utáni meg alap kövérségét fikázta. Miközben biologiai alap hogy a női egyedeknek magasabb a testzsírszázaléka eleve az utódvédelem miatt.
A tejtermelés is irtózat energiát von el a szervezettől a szervezetnek kell hogy legyen "muníciója", ez mellett a női nem párnázott amúgyis.
De ugy csinál a Norbi mintha minimum férfi alkattal es izomzattal kéne rendelkezzenek a nők. És egységesíti a nemeket.
Nem, a személyisége nekem nagyon visszataszító.
De azt el kell ismerni, hogy kimondottan tehetséges, hiszen nem kevés vagyont hozott össze
"Amúgy meg hogy van az, hogy én nem fitneszezek és túlsúlyos is vagyok, mégsincs 40 évesen semmi bajom, ő pedig a nagy fitnesz guru majdnem meghalt szív probléma miatt?"
Genetika? Plusz a túl sok sport extra terhet rák a teljes szervezetre?
Az meg van, hogy hány élsportoló halt meg fiatalon "csak ugy"? Pl focisták, huszonévesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!