Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális dolog egy kisgyerekne...

Normális dolog egy kisgyereknek azt mondani egy 16 évesre, hogy néni?

Figyelt kérdés

Kirándulni voltunk és szemben jött egy anyuka a pici gyerekével, kb 4-5 éves lehetett a gyerek. Nem fértünk el egymás mellett és az anya a gyerekének azt mondta gyere álljunk arrébb had férjen el a néni. Ezt rám mondta, én voltam vele szemben. Mondom neki én még nem vagyok néni. Erre ő: de igen neki néni vagy!

Szerintem ez butaság, attól, hogy az a gyerek még pici, miért kéne néninek lásson egy fiatal lányt?

tegnap 07:51
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
És ne úgy képzeljetek el mint a mai fiatalokat. Tényleg elég gyerekes fejem van, nem sminkelek, nincs rajtam semmi amivel idősebbnek tűnnék. Szerintem sajnos 16-nak se nézek ki...
tegnap 07:54
 2/19 anonim ***** válasza:
79%

Mert egy ovis a méret szerint itéli meg, ki a gyerek. És a gyereknyelven a néni, nőnemű

felnőttet jelent.

tegnap 07:55
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Egy pici gyereknek mindenki néni akit idősebbnek/felnőttnek lát. Nem kell ezen ennyire kiakadni
tegnap 08:03
 4/19 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem is furcsa, én biztos nem néniznék, azt mondtam volna ebben a helyzetben, hogy engedjük el a lányt, vagy maximum a nagylányt. Én sem értem ezt a kényszeres nénizést.
tegnap 08:34
 5/19 KataCoach ***** válasza:
42%
De joga van kiakadni. Mert nem néni. Ez a valóság, hogy egy lány. "Engedjük el a lányt". Ez lenne a megfelelő kommunikáció, ami valljuk be, a társadalom 90%-ának nem megy más téren sem.
tegnap 08:37
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
A kisgyereknek van gyerek, felnött (néni-bácsi) kategória, a nagylány nem fér bele egyikbe sem. Aki még kicsi, max. kisiskolás, az gyerek, a többi meg felnött a mérete miatt. Ilyen szempontból tökéletesen jó a nénizés, ennek ellenére én sem érzem igazán jónak.
tegnap 08:39
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Persze. Ebben a korban csak annyit érzékel hogy egy 16 éves sokkal idősebb (“felnőttebb”) nála.
tegnap 09:07
 8/19 anonim ***** válasza:
37%
Ha ez vigasztal, én nagylányként hivatkoznék rád.
tegnap 09:19
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
“Gyere kislányom, hadd férjen el a tinédzserkorúámdefiatalabbnakkinéző hölgy”
tegnap 09:27
 10/19 anonim ***** válasza:
61%
Most komolyan kiakadtál azon, hogy hogy nevezett egy óvodás? Ne már! De megnyugtatlak: a kisgyerekeknek mindenki néni meg bácsi, aki nem az ő korosztályuk. Náluk ez a megszokott.
tegnap 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!