Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy viselitek ezt a hosszanta...

Hogy viselitek ezt a hosszantartó szibériai kemény fagyot, ami Magyarországot sújtja?

Figyelt kérdés
Otthonról dolgozom, de január közepe óta a bevásárlást is házhoz rendelem, hogy ne kelljen ebben a hidegben kint lennem.
tegnap 21:47
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
56%
Azért mostmár nincs annyira hideg... De a január tényleg kaka hideg volt...
tegnap 21:47
 2/40 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, annyira nem érzem vészesnek, pedig elvileg -6 fokokban vagyok kint. Én idén még elő se vettem a téli kabátom.
tegnap 21:54
 3/40 anonim ***** válasza:
71%
Felöltözöm
tegnap 21:54
 4/40 anonim ***** válasza:
89%
Életem első harmadában volt mínusz 15 is, és 2-3 hónapban rengeteg hó. Ez a mostani semmi.
tegnap 21:57
 5/40 anonim ***** válasza:
79%

Én utálom a hideget, de pl. a mostani időjárás sokkal jobb, mint amit vártam...

Beharangozták a -20 fokot, ehhez képest alig megy -5 alá éjszaka is, nappal pedig rendesen érzem, hogy kezd ereje lenni a napnak, sokkal melegebbnek hat, mint hetekkel ezelőtt a 10 fok, mikor a fejemet is levitte a sarkvidéki orkán.

Szóval én most jól viselem szerintem, de azért nagyon várom a jó időt 😀

tegnap 22:05
 6/40 anonim ***** válasza:
86%
Szibériai kemény fagy? Az ország melyik felében élsz, hol van -40 fok?
tegnap 22:06
 7/40 anonim ***** válasza:
43%
Sajnálom...:(
tegnap 22:13
 8/40 anonim ***** válasza:
57%
Mai puhapöcsök...
tegnap 22:14
 9/40 anonim ***** válasza:
50%
Jól felöltözöm és nem vagyok fél napot a szabadban, csak pár órát. Az arcom meg a kezem rosszul viseli a hideget, mindig ég és kipirosodik. Pedig jobban szeretném, mint a nyári 40 fokot.
tegnap 22:17
 10/40 anonim ***** válasza:
63%

Azért már nem úgy érződik a hideg. Oké éjszaka meg hajnalban hideg van, de nappal ha kisüt a nap akkor hiába van "csak" 4 fok, simán lekerül a kabát.

Én ma vízparton voltam, végig telibe sütött a nap, le is vettem a kabátot mert szinte melegem lett.

Azért már csak kezd tavaszodni. Nem olyan 4 fok ez, mint januárban.

tegnap 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!