Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt életed folyamán a...

Mi volt életed folyamán a legnagyobb hülyeség amit részegen követtél el?

Figyelt kérdés
És amit szégyeltél is. Bármit szívesen meghallgatok
tegnap 09:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
előbb te
tegnap 09:39
 2/19 anonim ***** válasza:
61%
Nekem nem volt ilyen. Egyszerűen nem tudok annyit inni, hogy debil legyek tőle, mert rám úgy hat az alkohol, hogy a mozgásom meg a beszédem lehet kicsit koordinálatlan lesz, de az elmém tiszta marad, tehát kb józan vagyok csak fizikailag korlátolt (de még az sem vészesen, nem borulok árokba meg ilyenek), és ha még többet innék erre az állapotra az már szerintem a detoxban végződne. Tehát addig eljutok, hogy baromi jó kedvem van, hangosabban meg gyorsabban beszélek, de ezen kívül ugyanolyan vagyok mint józanon :D
tegnap 09:40
 3/19 anonim ***** válasza:
17%

Én semmit nem tartottam annak és nem is szégyelltem soha.

Mások, szülő, barát , kolléga mondta, hogy hülyeséget csináltam, de engem nem zavart...háát ilyen vagyok.

Lefeküdtem egy kollégám feleségével többször is.

Harmad-unokatestvéremmel is részegre ittuk magunkat vele is lefeküdtünk párszor.

Mindig csak szex volt de részemről egyik sem volt hülyeség. :)

tegnap 09:40
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

Kutya tányérjából ittam meg a vizet

Mentségemre szóljon, hogy ekkor ittam először alkoholt és nem tudtam hol a határ

tegnap 09:43
 5/19 anonim ***** válasza:
80%
Sulyos autó baleset. Intenziv osztàly+egyèb. Senki nem halt meg.
tegnap 09:47
 6/19 anonim ***** válasza:
50%

4.-es,

haverom a kutyám lábtörlő rongyába törölte az arcát, pedig se nem volt részeg, se nem debil... szimplán csak mellényúlt :D

tegnap 09:48
 7/19 anonim ***** válasza:
80%

Túl sokat ittam és elaludtam a nyílt utcán egy padon télen. Egyedül voltam persze. Szerencsére rendes emberek találtak rám, telefonommal felhívták a haverom akivel utoljára beszéltem (vele indultam találkozni, csak eltévedtem) ő jött értem. Nagy baj is lehetett volna a dologból (nő vagyok, ennél az esetnél 19 éves voltam), nagyon nagy szerencsém volt és azóta is hálás vagyok az ismeretlen társaságnak akik segítettek.

(Se előtte, se ezután nem ittam ennyit többé)

tegnap 10:02
 8/19 anonim ***** válasza:
54%
#3 akkor a te fejedben óriási probléma van, ha ezeket nem érzed bajnak.
tegnap 10:09
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Én egyszer hulla részegen meg mutattam a nemi szervem a sógornőmnek.

Bele pisiltem a főnököm teájába, amiért ki rúgott.

Össze törtem több autót, olyan emberekét akik nem kedveltek.

Ki kezdtem egy haverom barátnőjével.

El ittam az összes külföldön keresett pénzemet.

Szóval ezek után jöttem rá hogy súlyos a dolog hogy "alkoholista vagyok. 8-hónapja nem piálok, és nem is szeretnék soha többé

tegnap 10:20
 10/19 anonim ***** válasza:
87%
44 éves vagyok, de sosem voltam részeg. Nem kell ahhoz alkohol, hogy hülye legyek 😀
tegnap 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!