Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt életed folyamán a...

Mi volt életed folyamán a legnagyobb hülyeség amit részegen követtél el?

Figyelt kérdés
És amit szégyeltél is. Bármit szívesen meghallgatok
tegnap 09:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, először is gratulálok a józanságodhoz. Hány év után tetted le?

Illetve még egy fontos kérdés, ami nem hagy nyugodni.

"Bele pisiltem a főnököm teájába”

Ezt hogy sikerült összehozni?

:D

tegnap 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Este a 80as években részegen motoroztunk, egy motoron 5en ültünk. Rendőr elkapott minket, mindenkinek lekevert egy hatalmas pofont de elengedett.
tegnap 10:29
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
#12 Ma már ezért nem csak kirúgnák az állásából, de még börtön is várna rá; hogy a köznép haragjáról már ne is beszéljek.
tegnap 10:32
 14/19 anonim ***** válasza:
13., főleg ha egy “tesóval” csinálná...
tegnap 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Őszintén semmi extra, pedig sokat voltam már részeg. A leg'durvább' dolog, ami eddig történt, hogy rossz vonatra szálltam fel, ami az ellenkező irányba vitt el vagy, hogy az átlagnál hangosabban beszéltem a buszon, de az se volt olyan borzalmasan gáz.

Belőlem sosem váltott ki olyan brutálisan nagy változást az alkohol, vállalható szoktam maradni.

tegnap 12:56
 16/19 anonim ***** válasza:
nem tudom megmondani, mert nem emlékszem
tegnap 14:51
 17/19 A kérdező kommentje:
Bele pisilni úgy sikerült, hogy amikor beszéltünk az irodába, ki hívta az egyik alkalmazott a főnököt, ő mondta hogy várjam meg ott pár perc és jön
tegnap 15:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez főnök italába történő belevizelés valahogy így nézett ki,ilyesféle indokból történt?

https://www.youtube.com/watch?v=tE8fi6MO20w

tegnap 16:32
 19/19 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember szerintem a barátainak, meg max az exének ír drunk text-et. Én nem a legtöbb ember vagyok, egy komplett A4-es oldalnyi e-mailt fogalmaztam meg a főnökömnek az aggályaimról a 914-es buszon. Soha nem iszok egyedül, de másnap csapoltam kicsit az otthoni rövidekből, hogy elég bátorságom legyen megnézni, mit alkottam. Egyébként meglepetésemre teljesen vállalható dolgokat írtam, válaszolt is, meg az egyik miatt szólt, hogy menjek be az irodájába megbeszélni ha ráérek, és szerintem sosem esett le neki, hogy szarkészen írtam az éjszakai buszon. Csodával határos módon még elgépelés sincs benne.
tegnap 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!