Szerintetek melyiket érdemes választani a 3 közül? Iphone 4, Samsung Galaxy S vagy Samsung Galaxy Tab?
okés megértettem samsungoska . na én megyek mer már nagyon forr a szerver a feszültségedtöl. na csumi
a HTC jobb mint a samsung
Nem erről van szó! Az arc-ot ajánlom, mert jó készülék lesz, az biztos, viszont mi a legjobbról vitatkoztunk! Az még hozzá tartozik a dologhoz, hogy az arc a maga 4.2 inches képernyőjével a Desire HD és a Galaxy S2 méretében lesz, az biztos! Én is kicsit nagyoknak érzem ezeket a telefonokat, viszont tagadhatatlanul az Androidosak felsőkategóriásai! De hamarosan jön az LG Optimus 2x,a mely talán elfogadható minőségű lesz, az arc is kiváló lesz, viszont oly nagy, amilyen az elvárásodnak nem kell! Ily modon a Galaxy S2-t és Desire HD-t nem is emlitem, viszont a htc-től jön a a Wildfire2, amely elég mini lesz, a Desire S, amely nem ad sokkal többet, mint a Desire...Kissé nehéz helyzetbe hoztál, mert a képernyők nagyságával általában egyenesen arányosak a felszereltségek is, ezért is nehéz közepes képernyőjű, de nagy felszereltségű telefont mondani. Tehát példáúl a Galaxy Ace kisebb képernyőjű, mint a Galaxy S, de felszereltségben is gyengébb valamivel. Viszont tudásban ott van. Viszont a Desire vásárolást is támogatom mai napig, de meg lehet várni a Saga-t is! A következők között informálodj:
Lg Optimus 2x
Samsung Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy Ace
Sony Ericsson Xperia arc, Xperia neo
htc Desire, Saga, Wildfire2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!