Szerintetek melyiket érdemes választani a 3 közül? Iphone 4, Samsung Galaxy S vagy Samsung Galaxy Tab?
Nekem Iphone 3GS -em van kb. 2 eve. A ket ev alatt a vilagon semmi de semmi bajom nem volt soha sem vele, (pedig nem vigyazok ra, le ejtettem mar kismillioszor is kemeny betonra is), de szoval teljesen meg vagyok vele elegedve. Ha Iphone-ban gondolkodsz, akkor inkabb ezt ajanlom neked, a 4-esrol en is sok panaszt hallottam mar, es nem is cserelnem le az enyemet 4 esre. jo lesz ez nekem meg egy jo par evig ;)
....ja, es az sem elhanyagolando szempont, hogy kb. 2-3 ev mulva is ha (netalan tan) megunnam es eladnam, ez a telefon meg ugyanugy fogja tartani az arat, ellenben a tobbi markaval szemben, az is tuti ;)
Ja, es meg annyi,..hogy nem vagyok Iphone berogzott fanatikus, egyszeruen engem tokeletesen kiszolgal, pedig higgyetek el nem vagyok egy igenytelen emberke.
Kinek a pap, kinek a papne,....errol folosleges is vitatkozni barkinek is, nem vagyunk egyformak, hozzataszem,...halistennek :)
Azt sem tudod miről beszélsz, csak vered a nyálad a htc-vel. Nem vagyok semmilyen van, de rengeteg tesztben bebizonyitották, hogy az OMNIA7 a legjobb a Windows Mobile 7 alatt futó telefonok közül. Mindengyik telefonnak 1 Ghz-es a processzora, igy a HD7-nek, akkor, hogy érted, hogy gyorsabb, mert nagyobb a procija?? Úgy, hogy össze-vissza fecsegsz! A Windows Phone 7 telefonok ugyanolyan processzora és alkatrészekre épültek, éppen ezért mindenhol leirták és én is tapasztaltam, hogy sem funkció, sem futtatás gyorsaság, sem alkalmazások beli eltérések nincsenek, gyakorlatilag a használatuk ugyanolyan. Amiben különbség tehető azok a tárhelyek. De azért álltiják, és állitom, hogy vannak különbségek ezek a telefonok között is, mert nem mindegy, hogy milyen képernyő, milyen anyaghasználat és összeszerelési minőség van a telefonokon. Tagadhatatlan, hogy a legsezbb képernyőjű Windows Phone 7-es az az OMNIA7, a maga SuperAMOLED képernyőjével. Itt is néhány kép, csak, hogy lásd miben marad alúl az istenitett htc-d!
-Érdemes megnézni, hogy az igazi feket hol kezdődik!!! :P:P
-Érdemes megnézni, hogy a valósághű, szép szinek hol kezdődnek, mert, hogy nem a fakó képernyőjű htc-nél, az biztos! :P:P
Továbbá az OMNIA7-re senkinek egy rossz szava nem lehet, mert minőségi fémházat kapott és kifogástalan összeszerelési minőséget! Én is jobban szeretem a htc telefonokat, de most az egyszer le kellett ereszkedjek a szintedre és közöljem veled, hogy nem a htc a legjobb, itt a példa a Windows Mobile 7 operációs rendszernél!!!
http://www.youtube.com/watch?v=xouammlV_RM&feature=related
Ha szerinted nem jobb az OMNIA7, mint a htc-s Windows telefonok, akkor nálad az értelmiséggel baj van vagy nem értessz semmihez és egy olvasatlan buta vagy! Részemről a téma lezárva!
Iphone 3GS van haveromnak, az nem szarozik ám a wifivel
meg semmivel se, meg nem kalapáccsal kell ütni a kijelzőt hogy történjen valami.
Az iphone 4 lassúságáról meg annyit, hogy plázába meg volt rajta nyitva 30 alkalmazás aztán ment mellette a 3D játék, töltés nélkül indította egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!