Szerintetek melyiket érdemes választani?
Sziasztok. Szeretnék új telefont venni, az alábbiak közül választok. Nem nagyon vagyok jártas, ezért kérnék egy kis segítséget!
LG Optimus GT540 (android+3g+hsdpa+wifi+gps+3,2 mp kam)
Nokia E52 (3g+hsdpa+wifi+gps+3,2 mp kam)
Nokia X3-02 (3g+hsdpa+wifi+5 mp kam)
Nokia 5230 (3g+hsdpa+gps+2 mp kam)
Samsung Galaxy 3 (android+3g+hsdpa+wifi+gps+3,2 mp kam)
Samsung Monte (3g+hsdpa+wifi+gps+3,2 mp kam)
Sony Ericsson X8 (android+3g+hsdpa+wifi+gps+3,2 mp kam)
Igazából egy wifis (hogy lehessen rajt ingyen netezni, ha van a közelben hozzáférhető hálózat), gps-es (de amit lehet használni is) okostelefont szeretnék, de szükségem lenne néhány véleményre, mert nem vagyok otthon a témában. Pl. az androidos telefonon mit kell érteni? Mivel jobb, mivel tud többet? És melyik az a telefon, amelyen ugye van gps, de ingyen lehet is használni mert van hozzá szoftver vagy ingyen beszerezhető hozzá. Összességében melyiket tudnátok ajánlani?
Köszi előre is.
akkor az LG-t ki is zárhatjuk, nem ajánlom
a Nokiáknak a leggyengébb pontja a wifi (sok a panasz, nem ismerem ezeket, kérem javítsatok ki ha tévedek...)
tehát
Maradt 2 android és egy zárt rendszerű
én a montét kizárnám, mert akkor legyen már android :D
a kettő közül én azt ajánlom, ha van rá lehetőség próbáld ki mint a kettőt, a Galaxy 3-at és a SE X8-at és az alapján dönts
(én a SE felé hajlok :D)
android személyre sokkal jobban szabható a zárt rendszerekhez képest
mind ingyenesen beszerezhető programokkal, alkalmazásokkal, felülete jobban testre szabható
a zárt rendszer (jelen esetben a monte) hát nem a legjobb szoftvere, pl nincs rajta virtuáliss qwertz billentyűzet
és androidhoz előbb találsz egy könnyen kezelhető ingyenes (értsd: mobilhálózatot nem használó) navigációt mint a zárthoz
Android egy operációs rendszer. Minden op rendszernek van egy-egy boltja is (symbian - ovi store, iOS - app store, samsung bada - samsung apps). Szerintem manapság messze az android a legjobb az android market minősége, és az oprendszer testreszabhatósága miatt, én mindenképpen ezt ajánlanám. symbian(nokia op-renszer) elavult, meg nem is érdemes rá alapozni, leáll a fejlesztése.
fentről lefele:
LGk szarok
Nokia E52(akár)
Következő 2 Nokiát nem venném meg a symbian miatt, meg amúgy se igen remekelnek érintőben, ráadásul egyikben wifi sincs.
Galaxy 3(akár - bár nekem a külseje nem tetszik)
Monte - ezt ne, X8 jobb
X8 - nekem ilyen van, ajánlom
3 lehetőség maradt
-Nokiát akkor, ha nem tetszenek az érintős telefonok és nem probléma a Symbian (alapjában véve még tetszene is, de elavult, és szar az OVI store)
-Samsungot akkor, ha érintős és androidos kell. Nekem a külseje nem tetszik, mondhatnám okádék, de nem tagadhatom, okos.
-SEt nekem eddig bevállt. Ha a Samsung nem tetszik, akkor azt vedd. (az jobb egy kicsit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!