Milyen telefon szolgáltatót érdemes választani?
A T-Mobile az ami nekem eddig a legjobb. Voltam már Vodás meg Pannon (telenor)-os is. Most T-Mobile os vagyok partner3 díjcsomagban és hiába beszélek mégis általában 1250szokott lenni a számlám. De mindenkinek más válik, be meg az igények szerint kell kiválasztani a díjcsomagot is. Én azt ajánlanám, hogy T-Mobile-nál próbálj meg díjcsomagot váltani.
Üdv!
Nekem van mind a 3. Tapasztalatom az, hogy olyat kell választani, amely megfelel a telefonálási igényeidnek. A T-Mobile ettől függetlenül nekem sem jött be. A Telenort és a Djuice-t (ha 26 éven aluli vagy) tudom ajánlani.
Ha mondasz bővebbet, hogy milyen számokat hívsz gyakrabban, sokat smsezel-e, és milyen irányba, mennyit netezel a mobilon, 26 éven aluli vagy-e, egyetemista vagy-e, akkor tudok segíteni neked konkrétumokkal is.
Nem tudom, hogy az első válaszolónak a partner3 díjcsomag hogyan vált be, mikor ilyen percdíjai vannak:
Hálózaton belül: (csúcsidőben/csúcsidőn kívül/éjszaka): 43/28/12 Ft
Vezetékes hálózatba: 43/37 Ft
Hálózaton kívül: 75/50 (!) Ft
SMS mindenhova 39 Ft
Kedves első válaszoló! Ha ezzel együtt is 1200 körül van a számlád, akkor ne mondd, hogy sokat beszélsz! Egyszerű matek!
Szóval nem olyan nagy baj az, ha a kérdező a t-mobiltól el akar menni. Minek marasztaljátok?
Köszönöm a válaszokat!
Ilyen telefonom van: [link]
igazából nagyon ritkán netezek, és akkor is csak 1-2 percre megyek föl. Elvileg a csomagomban benne van kb 2 óra net TV(életemben nem használtam azt sem) és havi 4500 Ft,(mármint a csomag) ami lebeszélhető. És tényleg nem szoktam sokat beszélni múltkor kértünk részletezést és 1, 2 perces beszélgetéseimből gyűlt össze fél óra egy hónapban.
16 éves gimnazista vagyok.
Kedves 4.!
Közalkamazotti díjcsomag ez a partner3. Nem tudom lehet hogy van közalkalmazotti nélkül is. De így a percdíjai jelentősen másabbak mint amiket leírtál. Vezetékes hívása: 5ft/perc, mobil 30 hálózaton kívül 12 forint (ha jól emléxem), hálózaton belül 8ft/perc. 50db SMS ingyenes 1hónapban azon felül 20ft/sms. És 1250 a havidíja ami 100%ban lebeszélhető. Nem azt mondom, hogy folyamatosan telefonálok de 1 hónapban minimum 1-4 óra közt szokott lenni kb amit beszélek.
Kedves Kérdező!
Hogyha nem is használod a netet + a mobilTV-t se mivel szerintem a telefonodon nincs is tv funkció, ezért megérné díjcsomagot váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!