Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri azért...

Szerintetek megéri azért szolgáltatót váltani, mert a telefon amit kinéztem az enyémnél nem kapható?

Figyelt kérdés
Nem akarom gsm boltban függetleníttetni, mert akkor elvész a garancia!
2009. okt. 25. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem éri meg. És gondolom, t-mobilos akarsz lenni, mert náluk van a legnagyobb telefonválaszték, akkor meg főleg nem éri meg.

Azért legyél egy szolgáltatónál, mert a telefonálási szokásaidnak megfelelnek az áraik, ne a telefon miatt, mert a telefon után pár év múlva jön egy másik, addig meg szépen ráfizetsz, ha nem megfelelő helyen vagy, és így tripla áras lesz az a telefon. A t-mobile meg a legdrágább az összes közül, akárhogy nézem.

De te tudod. Ez az én véleményem. Miről váltanál mire? Ugye, hogy a t-mobilra szeretnél váltani?

2009. okt. 25. 13:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja, és még mindig az első vagyok, ez lemaratd: vedd meg függetlenül! Annyi független bolt hirdeti magát a neten. Azért tudom, mert én is így jártam most, és függetlenül készülök megvenni, de szolgáltatót ezért semmi pénzért nem váltanék.
2009. okt. 25. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem T-mobile-os vagyok jelenleg is, és főleg hogy az egész családom az. Amit kinéztem mobil csak a Pannon-nál kapható...
2009. okt. 25. 13:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Hű, pedig meg mertem volna rá esküdni, hogy fordítva akarod, a pannontól át a t-hez. Mert bizony a pannonnál a legkisebb a választék, én pannonos vagyok. Melyik telefont nézted ki? Ha jó neked a t, maradj ott, főleg, hogy mindenki 30-as.
2009. okt. 25. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Első válaszolótól kérdem, hogy még is miért annyira veszettül drága a t-mobile. Ami nekem van díjcsomag havi 10eft-be kerül. Ezért küldhetek havi 300sms-t ~550-600 percet telefonálhatok van benne havi 1 GiB(vagy GB, GiB=bináris giga bájt, GB=SI giga bájt a binárisnál 1024 a váltószám az SI-ben pedig 1000, elnézést a kis ea.ért de ez a veszőparípám) valamint 30óra mobil tv.... szal légyszíves mutasd meg a pannonnál hogy ez melyik csomagjában van meg, mert én úgy tudom hogy egyikben se. Most az más kérdés hogy itt aki szenved a hülye kártyás szarokkal ott lehet hogy jobb vagy rosszabb a pannon de hogy a t-mobile-nak egy két csomagját nem fogja senki utol érni az is biztos. Szóval sztem nem éri meg elmenni a t-mobile-tól, de én lehet hogy váltanék ha csak a pannonnál lenne az a készülék amit kinéztem, de a Vodafone hoz például semmi pénzért nem mennék.
2009. okt. 25. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem a Sony Ericsson c901 green heart tetszik nagyon :)
2009. okt. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!