Hogy lehet felhúzni egy androidos telefon prociját (Gondolom ez változó, telefonfüggő)?
Konkrétan ennek szeretném felhúzni:
T-mobile Move (Alcatel OT-908)
600 Mhz-ről elvileg 660-ra fellehetne húzni, mert úgy tudom 10%-ot lehet húzni(általában).
Tudom, lehet, hogy valami baja lesz(túlmelegszik a proci ...), erre nem kell figyelmeztetni, én a megoldást szeretném csak.
Hát, 1. Rootold, utána Tegyél rá 1 CM7-es romot, aztán az owerlock-ot szedd le hozzá, utána húzd. :D
Voda 845-ben az 500as procit 700-ig simán húzta, s semmi baja nem volt tőle. Még jobb is lett.
Eredeti rommal nem lehet tovább húzni, ezért kell cserélni rajta a romot.
CM nélkül is lehet, ha másikat teszel rá.
De vissza lehet tenni rá az eredeti romot is.
Szal rootoljam, tegyek rá egy romot procihúzás, és így vissza tom tenni az eredeti romot??
Am meikkel rootoljam?? superoneclick-re gondoltam, mert van unroot is ha vissza akarnám csinálni.
Valahol azt olvastam ezektől még nem veszik el a garancia, csak ha ezek miatt elb***ódik a telefon hardver része, ez igaz??
Nem hinném, hogy 1 klikkes root-tól elb@szódna a telód.
Elrontani nem lehet, mert csupán 1klikk az egész.
ha rootolod, és másik romot teszel rá, akkor attól még nem tudod visszatenni az eredeti romot. Le kell tölteni 1 eredeti rom-ot, én is azt tettem, mikor vissza akartam tenni rá. Azért írják, hogy nem veszik el, mert unrootolni is lehet őket. De főzött romot ne unrootolj.
Aha értem, csak az a helyzet, hogy nemtom leszedni az eredeti romot, pedig nekem az eredeti kéne több dolog miatt is. Tudnál vm ötletet, hogy hogy szerezzem meg??
Kérdezzem meg a t-mobile-t?? xD v mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!