Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket nem idegesitenek az...

Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?

Figyelt kérdés
Akik az iskolában nem csinálnak semmit csak a sarokban kussolnak. Órán sem beszélnek, nem viccesek, nem szépek, de még okosak sem. Szóval nem csinálnak semmi baromságok, nem jönnek kirándulni, kihuzzák magukat a munkából és a hülyeségből egyaránt.
2010. szept. 5. 14:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/142 anonim ***** válasza:
100%

Igen mivel a sok p@r@szttól félnek hogy leszólják őket.

Ha gátlásos akkor pedig egyszerűen nemtudja elmondani

amit gondol, érez. A p@r@szt nem rád vonatkozik hanem az igazi bunkókra! Rebel, neked pedig ment a privát.

2010. szept. 5. 17:20
 52/142 anonim ***** válasza:
100%

rebel teljesen igazad van

túl sok energiámba kerül ám, hogy megértsd kérdező mások helyzetét

igen vannak baromságok mások fejében is és tudod miért nem mondják be? mert kinevetik őket és ez nagyon érzékenyen érintik, mert egész életükben ezt kellett átélniük

53/142 A kérdező kommentje:
Hát barátom, akkor te szar suliba mentél. Mert én is egyedül jöttem ebbe az osztályba. nem ismertem senkit. Azok pedig mind ismerték egymást. De én mindig hülyéskedtem órán, ezért hamar meglátták bennem a tehetséget :).
 54/142 anonim ***** válasza:
100%

Értsd már meg, hogy ezek az emberek azt élik át naponta, hogy őket gúnyolják, kinevetik és ehhez hasonlók.

Nekem volt egy osztálytársam aki ilyen volt.

Szerencsétlent mindig kinevették mert ő csöndes volt.

Utána ez bennemarad és rosszabb esetben egy életen át hordozza a lelkében ezt. De ezt nemis tudom hanyadjára írom én le másképp mint amit a többiek is írtak.

2010. szept. 5. 17:26
 55/142 anonim ***** válasza:
Képzeld, kérdező! Én sem ismertem senkit! :/
2010. szept. 5. 17:26
 56/142 anonim ***** válasza:
84%

16:59 vagyok.

Jajj kérdező irigyellek, mármint nem azért mert nevetnek a vicceiden, mert az enyémen is néha szoktak, hanem mert még valóban nem tapasztaltad meg azt a sz@r érzést, hogy félsz az osztályodban vagy ilyesmi. :)

Rebel pedig egy hatalmas idióta, nem tudom, hogy menthető e még, de aki 1 kicsit szemfüles észre veheti, hogy ugyan azt csinálja itt mint akiket utál, aktívan kezd magával valamit, elmondja a véleményét. És ez így a helyes. Rebel persze most azt mondja amit a sok visszahúzódó hallani akar, hogy "jajj velem is ezt csinálják, veled is gyere szomorkodjunk együtt". Ez a legrosszabb dolog amit tehettek és aki valóban segíteni akarna (mint én) az persze a gonosz aki erőteljesen hatni akar. De az emberek mindig is ilyenek voltak. :)

2010. szept. 5. 17:27
 57/142 anonim ***** válasza:
100%

tehetséget mire? hogy hogyan rúgjál be minden 7végén? vagy hogy hogyan sértegess másokat? mondhatom jó sokra fogsz ezzel az életben menni

már előre kíváncsi vagyok, hogy melyik aluljáróban fogok találkozni a hozzád hasonlókkal

ja igen, hogy ez nem fog előfordulni, mert jó a beszélőkéd és bár semmit nem tudsz lesz egy jól fizető állásod gratulálok hozzá

egy valamiben azért én mindig jobb és értékesebb leszek nálad: nem hazudok a barátaimnak és nekik mindig csak az igazat fogom mondani

2010. szept. 5. 17:27
 58/142 anonim ***** válasza:

Első 17:27-es

Neked az számít idiótának aki elszeretné mondani valakinek a gondját, bánatát? Neked is igazad van, vannak ilyen sajnáltatom magam emberek de azok nem szoktak ide se járni.

(Max. úgy, hogy direkt kiír egy kérdést hogy "sajnálsz"?

Persze ezt képletesen értsd.)

2010. szept. 5. 17:36
 59/142 A kérdező kommentje:

Nálunk mindenki a vicces tagokat birja. Mondjuk valóban az 1-es csoport cigizik és iszik. De nem ettől lesz valaki jófej, hanem mert megcsinnál minden hülyeséget. És nem tudom miért gondoljátok, hogy buta vagyok. Okos vagyok, nem első tanuló, de ha tanulnék tudnák az is lenni. És akikről beszéltem azok nem is okosok, sőt elég buták.

Ez a Rebel meg valami antiszociális tag, nálunk azért ennyire szélsőségesek nincsenek.

2010. szept. 5. 17:38
 60/142 anonim ***** válasza:

16:59 és első 17:27-es vagyok

17:36 Nem,nem,nem. Rengeteg önsajnáltató kérdés van, akár rejtetten, akár nyíltan kiírva. És ezt sem csak olyan légből kapott dologként mondom, hiszen én is írtam már ki ilyet. Én azokat hívom idiótának akik tovább fokozzák a már meglévő bajt segítségnek álcázva. És ezt úgy hívják önsajnáltatás.

2010. szept. 5. 17:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!