Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?
Már ne is haragudj, de akkor te nemvagy normális.
Ha azt mondom, rugdosd meg apád megteszed?
Nem? Pedig azt mondtad hogy mindenben bennevagy!
Én nem agresszív vagyok, csak megvédem a normális embertársaimat. Szerinted az olyanok ellen hogy lépjünk fel mint te? Beszóljak hogy na mivan haggyál már ne csesztess. Sokra megyek vele...
Ja amúgy én 9 évig kiközösítve éltem, de én mindig visszavágtam (pofán baszástól elkezdve szétrugdalásig) és eléggé megkeményített ez az élet.
most kerültem olyan osztályba, ahol van 4 fiú de egyik se tud megszólalni, olyanok mintha élő halottak lennének, nyugodtan elkezdhetném őket csesztetni, de inkább jól kijövök velük mert már átérzem a helyzetüket. Mindegyiknek van valami baja, ezért se szólnak semmit, de engem nem zavar, tudom, hogy belül normálisak csak átkellett menni egy két rossz dolgon biztosan nekik úgy ahogy nekem is.
15 vagyok.
Utolsó te meg egy hatalmas baromságot irtál. Vannak akik nem mernek meg mindent. De már annyira balf*szok ne legyenek, hogy félnek még vizipipázni is mert félnek hogy tüdörákot vagy mit kapnak, pedig nem is velük vétetnénk meg a szenet.
amúgy ha ennyire zavar odamehetsz és kérdezgethetsz tőle hogy minden okés-e, vagy kérhetsz segítséget tőle, általában ezek szoktak mindig a legrendesebbek lenni. Aztán el kell fogadni hogy ő ilyen.
Csak ilyenkor jön az emberbe az ösztön, hogy inkább hagyjuk a mellébeszélést, és azonnal kezdjük el a kiközösítési fázist, legyünk mi a csúcsponton. Ez a baj az emberekkel.
Amúgy ezeket a rétegek mind nevetségesek, a való életbe majd beszarsz amikor bekerülsz egy munkahelyre és a főnök fog téged idegileg kikészíteni, de mégsem szólhatsz mert akkor éhen maradsz, akkor legalább majd átérzed hogy milyen volt azoknak a gyerekeknek.
Ismered a MINDEN szó jelentését???
Most íme egy példa:
Tegyük fel, hogy az 1. csoporthoz tartozom.
Azt kérnétek, hogy mondjak valami vicceset.
Én eleget teszek a kérésnek.
Azt kérnétek gúnyoljam a 2. csoportot.
Nem tennék eleget a kérésnek.
Részedről mind a kettő csak vicc, de mit érez az akit kigúnyolsz? Ebbe gondolj bele!
17:50 vagyok
Most van az a szakasz amikor be akarja bizonyítani a kérdező, hogy ő okos és igenis hozzá tud szólni a témához. Elég komikus. :)
Rebel én is 17 vagyok és még mindig nincs igazad. És ismétlem, engem is több mint 3éven át szekáltak, szóval nem kell megjátszanod magad, hogy te mindenkinél sértettebb vagy.
te biztosan nem vagy komplett, rajtad még az idő se fog segíteni.
mér kellene vizipipázni vagy bármit csinálni amit te mondasz?
Én speciel kondizok, és grammra pontosan étkezek és egészségesen élek persze nem azt jelenti hogy nem eszek mást a csirke rizsen kívűl meg semmi csak én így élek. nem azt mondom hogy a vizipipa ilyen olyan káros egyszerűen nem érdekel és nem akarom kipróbálni, ettől máris ki lennék közösítve? XD
ez több mint nevetséges...
Miért komikus?
De ti melyik embert választanátok, aki csak hallagt néha megszólal, de azt is olyan halkan, hogy ne hallja csak aki ott áll mellette. Vagy egy olyat aki jófej, vicces stb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!