Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?
Azért az egyáltalán erős, de nem igazán egészségtelen.
Na erről az egészről ennyit.
67%
Ebben igazad van.
Imádok vízipipázni, de akkor sem fogom lenézni, aki sohasem próbálja ki, mert fél vagy valami...
Jó oké, kimarad egy jó dologból, de ez még nem ok, hogy utáljam, kiröhögjem és főleg idegeskedjek rajta :)Ha egész nap arról beszélne, hogy mennyire káros a vízipipa, és mekkora barom aki szívja, akkor én is utálnám, de így, hogy csak ül egy helyben és a fentebb említett dolgokat megtartja magának, én biztos nem áldozom arra az időmet, hogy odamenjek hozzá, és megmondjam neki, hogy szerintem egy lúzer.
Mindenkinek van saját véleménye, mindenki a saját kis világában él.Mindenki egyedi és pont ettől vagyunk átlagosak.Engem addig senki sem zavar, ami ő nem jön ide, és ő zavarja meg, amit csinálok, amíg ő nem szól be nekem és amíg nem az orrom előtt csinálja az általam utált dolgot.
Kérdező, ha a te életed olyan izgalmas, akkor a barátaiddal törődj, ne ezekkel a gyerekekkel :)
azért nem lehet mert valaki már jelentette/vagy nem találtak hibát benne
amúgy jó lenne ha nem törölnék a kérdést, elég fontos mondatokat hangzottak el ebben a kérdésben...
A kiközösítés nem fog megszűnni, ezt az ösztönt az ember magában hordozza, úgy mint az állatfajoknál csak valakiben 95%-ban van benne, bennem meg kb. 0,1%-ban. Ennyi a különbség
Nem. Kérdező, Téged is csak azért idegesít, mert a tünetet látod, a felszínt (ti. hogy hallgatagok, mulyák, lúzerek), de fogalmad sincs az okokról.
Lehet, hogy azért kussolnak, mert bukdácsolnak és rossz felelők, logikus, hogy legalább órán megpróbálnak figyelni. (Figyelnének, ha nem lenne mindig valaki, aki beleugat.)
Lehet, hogy azért nem vízipipáznak 15 évesen, mert szófogadó gyerekeik a szüleiknek. Ha minden jól alakul, van még hátra vagy 60 évük, amiben kipróbálhatnak egy csomó mindent, vízipipától berúgásig.
De ettől még nem kevesebbek, mint te. Ettől még nem csak az az egy és követendő út van, amin te jársz.
Még az is lehet, hogy a sulin kívül van egy jól működő közösségük, ahol hangadók, ahol ki merik nyitni a szájukat. Vagy egyszerűen csak megbénítja őket a tudat, hogy egy nem-elfogadó közösségbe kényszerültek, mint amilyen a legtöbb középiskolai osztály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!