Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?
KEDVES KÉRDEZŐ.
te csak egy szánalmas elsős középsulis vagy, aki az átlagos csorda átlagának híg fertőjében kavarog.
minden osztályban a KLIKKEK a jellemzőek. elszőszámú, akik ostobábbak a libánál, csak okosnak hiszik magukat, de valójában semmihez sem értenek, és nem tudják mennyi 1x1.
másodikszámú, akik követik az elsőszámú szánalmas alakokat, mert ők a "menők", valójában ők még ostobábbak, mint az elsők, csak ők feleannyira sem tudják leplezni.
harmadikszámú, akiket te kérdeztél. NOS, ők a normál emberek, akik tudják hogy ki kicsoda, és mi merre hány méter. most még asszed buták, de majd mikor ők lesznek a vállalati székben és a te munkavégzésedet irányítják, majd másként vélekedsz róluk. általában csendesen meghúzzák magukat, ami amiatt van, mert utálnak mindenkit rajtuk kivűl, és nem állnak szóba veled, mert ők felsőbbrendűnek hiszik magukat. valójában nem azok. erre akkor jönnek rá mikor a sérülékeny lelüket valami bántódás éri. na erre mondod hogy félénk...
majd még folytatom
A VIZIPIPA MONONUKLEOSIS BETEGSÉGET OKOZ? AMI ÉVEKIG ELHÚZÓDÓ? BETEGSÉG? AMI ROSSZ KÖZÉRZETTEL? HETEKIG TARTÓ HÁNYINGERREL STB:-VEL JÁR:
15:41
A tied volt a 107.
Az enyim most a 108.
2010-09-05 16:34-nek sikerült valami eszméletlen baromságot leírnia. Képzeld, én is mindig baromkodok és igencsak társasági lény vagyok, mégis tanulok rendesen és nem járok bulizni. Ezek a dolgok összeférhetetlenek számodra, ugye? Szerinted a poénkodás és a tanulás kizárja egymást? És az egész nap való kussolás mellé feltétlenül nagy intelligencia társul? Amúgy ha már az érzelmeknél tartunk, érzései mindenkinek vannak, csak valaki tudat alatt elnyomja őket, vagy egyszerűen a hülye divatp*csákhoz/magát nagymenőnek képzelő "vagánygyerekekhez" való csatlakozást tartja helyesnek (én nem értek egyet az ilyen emberekkel, csak úgy megjegyezném).
Tegnap 21:06 állításaira is rá kell cáfolnom, mert az én környezetemben másképp működnek a dolgok. Van 4-5 igazi p*csa, na, ők valóban olyanok, amilyennek leírtad őket. Aztán vannak olyanok, akik - észrevételem szerint - szeretnének hasonlítani rájuk, csak nem megy nekik (ezekből van a legtöbb). Vannak még, akik egyediségre törekednek és szóba állnak/hülyéskednek mindenkivel, de attól még nem tekintik őket példaképüknek és a saját útjukat járják (én is ilyennek érzem magam). Végül van egy-két olyan típusú ember, amilyenekről a kérdés is szól. Számomra nem tűnnek túl intelligensnek, mivel még egyetlen értelmes mondat sem hagyta el a szájukat és a jegyeik is sz*rok, de azért őket sem nézem le.
Szóval itt ez van, de aláírom, hogy máshol másképp működnek a dolgok, hiszen nem tudhatom, máshol mi folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!