Titeket nem idegesitenek az ilyen gyerekek?
Én nem szeretnék egyik nézőpont mellett sem állást foglalni. Lényeg az, hogy nekem is van ezzel kapcsolatban egy jó adag tapasztalatom, mert átéreztem mind a két szerepet a gimiben.
Tartoztam az ún. 1-es csoportba is, benne voltam minden létező balhéban és minden lehetőséget megragadtam, hogy a társaság középpontjában lehessek. Képtelen voltam megérteni a "mimóza lelkeket", úgy gondoltam, csak megjátsszák magukat a titokzatosság kedvéért.
De ezután jött a fekete leves.
Ahogy telt-múlt az idő, kibontakozott nálam egy mentális zűrzavar, amin nem tudtam magamtól túllépni, és ezt borzasztóan szégyelltem a többiek előtt. Levert voltam a gyógyszerektől, stb... úgy éreztem, elvesztettem a tekintélyemet előttük, mivel attól fogva nem beszéltek velem annyit, kerültek engem a szó szoros értelmében és nem volt, aki mellettem álljon. Iszonyat sz*r érzés volt és nem tudtam ellene mit tenni. Innentől kezdve pedig úgy lettem elkönyvelve, mint az osztály lúzere. Mindkettőnek megvan a maga oka és tudnod kell, hogy ez nekik sem jó. Persze, hogy szeretnének olyanok lenni, mint az 1. csoport tagjai, de nem mindenkinek megy, van, aki pedig nem is akar kimondottan olyan lenni, mert többre tartja az egyéniséget a tucatnál.
23:12
És most hol tartasz? Sikerült visszazökkenned az 1-esbe? Esetleg 1.5? :D
Egyébként ez a félelmetes, hogy aki egy életet leél az 1-es csoportban, az elítéli a 2-est, aki a 2-esben él le egy életet az elítéli az 1-est. Miért kell ahhoz szenvednünk, hogy mindkettőt megértsük? Annyira felfoghatatlan és együgyű az emberiség...
akkor kezet foghatunk , 16/39es előző
[nem kirívó öltözék. hülyepics. viselkedés kerülése. nem kedvelem a diszkókat. és nem barátkozom mindenféle jöttmenttel csak azért hogy barátom legyen.]
03-17 21:49-nek:
Most valahol a 2 között fél úton, igen, számszerűsítve a másfeledik csoportba sorolnám magam :D Nem ítélek el senkit, még azokat sem, akik elítélik a többieket, mert az a tapasztalatlanság és így a beszűkült látásmód jele, és előbb-utóbb mindenki rájön, hogy tévedés volt többre tartania magát másoknál.
22/L
03-16 23:12 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!