Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem idegesítenek a mai...

Csak engem idegesítenek a mai gyerekek/tizenévesek?

Figyelt kérdés

Hát, ahogy elnézem őket, kinyílik a bicska a zsebemben! A gyerekek bunkók, ha az ember rászól, visszaugat, pedig alig látszik ki a földből... Télen pl. rendszeres, hogy nálunk az Iskola utcában végigmenő kölykök hógolyóval dobálják a házak ablakait! Abban az utcában rengeteg idős néni, bácsi lakik, és ha a néni kimegy, és rászól, a reakció: "Mit ugatsz bele, vén k*rva?!" Mi ez, könyörgöm?! És nagyon kevés a normális gyerek!!! Ha meg a szülő nem neveli rendesen, nincs rá türelme, akkor minek szülte meg? Amíg kicsi, addig cuki meg aranyos, de amikor már nagyobb le van sajnálva? Igen, tudom, a szülők sokat dolgoznak, meg minden, de nem igaz, hogy annyi idejük nincs a gyerekre, hogy mondjuk, miközben főznek, akkor legalább BESZÉLGESSENEK vele?!

Annyira gyökerek a mai gyerekek és fiatalok (ha-ha, mondom én a magam 20 évével, hogy "fiatalok"), hogy ÉN szégyellem magam össze-vissza! Taknyosok, akiknek kiesik a kapa a szájukon, isznak és cigiznek, mert az "menő", és ettől nagykisfiú meg nagykislány lesz, a szülőt meg egyszerűen nem érdekli! És ha valaki megemlíti neki, hogy a pici kis gyermeke a suli mögött bagózott, akkor még annak a feje van leordítva, hogy "Hogy merészeli rágalmazni az ő pici kis angyalkáját!" Na jóóóóól, van... Ilyenkor látom, honnan örökölte a kultúrát a kölyök!

A tizenévesek meg rohangálnak a tűsarkúban, a márkajelzéses zacsikkal, ribancosan felöltözva, I-Phonnal a műkörmös mancsukban, agyonvakolt arccal, és persze ótvarul káromkodnak, persze úgy, hogy a fél város hallja!

"Ciki" okosnak lenni, "ciki" tanulni, mert akkor az stréber! "Menő" kapucnit húzni a fejünkre a tanóra alatt és a kapucni alatt zenét hallgatni! Utána meg rinyálni, hogy "az a szemét tanár megint 1-est adott"! Persze, kisszívem a tanár a szemét, naná...

Ébresztő! Hova jutottunk?!

2010. okt. 30. 10:20
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
Egyetértek, sajnos tényleg ez van. A szülők nem nevelik a gyerekeiket.
2010. okt. 30. 10:29
 2/29 anonim ***** válasza:
82%
Hidd el, ezzel nem vagy egyedül! Én 21/L vagyok, de nekem is kinyílik a bicska a kezemben, amikor a buszon ülök, és kihangosítva hallgatja a zenét a telefonról a haverjával...De ha még jó számokat hallgatna, megbocsájtom, de csak ezt a borzalmas kopácsolást képesek hallgatni, semmi igényesség nincs bennük! Jó értem én, hogy ízlések és pofonok, de legalább ne kellene nekem is lenyelnem az ótvar ízlésüket! Legközelebb én is kihangosítom a telefonomat és Mozartot fogok hallgatni, amikor ezek rákezdenek, meglátjuk mit szólnak hozzá! Jó persze hallgatok populárisabb zenéket is, de azt hiszebb tüc-tüc ellen nincs ütősebb Mozartnál :D:D
2010. okt. 30. 10:29
 3/29 A kérdező kommentje:
Inkább ízlések és ficamok, mint ízlések és pofonok... xD
2010. okt. 30. 10:34
 4/29 anonim ***** válasza:
82%
Hát ez van, ezt kell szeretni. Nem tudsz mit csinálni velük. Anyja, apja nem neveli őket, a tanárnak meg nem hagyják, mert ha rászól a kis kölyökre, akkor már megy anyuka apuka jól megverni a tanárt. ÁÁÁ mi lesz, ha ezek egyszer felnőlnek? Bele se merek gondolni. annyiszor visszagondolok saját gyerekkoromra (29 éves vagyok). Nem neveltek hatalmas szigorral, de igenis voltak szabályok, amiket nem szabadott felrúgni. Alpári módon soha nem beszélhettem, mert rám szóltak. Tanárt sose szídhattam otthon, akármilyen volt, nem engedték, hogy bántsam. Be kell látni, hogy a mostani gyerekek nevelését valahol elszúrták a szüleik. Akkora szabdságot adnak neki, hogy az hihetetlen. A szülőket se értem, mert velük se viselkednek szebben, de hagyják, sőőőt az ő kölykük a legtisztelet tudóbb, akkor is ha a fejükre sz*rik. Olyan sokszor gondolkodom el rajta, hogy egyes gyerekeknek, annyira kijárna két oltári hatalmas pofon. Gondolkodj fiam, hogy miért kaptad. A tini r*bancokról meg ne is beszéljünk.
2010. okt. 30. 10:48
 5/29 A kérdező kommentje:
És ami még rosszabb, hogy én még hirtelen haragú is vagyok! Ha ilyen kihangosítósakat látok, akkor látványosan csúnyán nézek, van akinek feltűnik és kicsit összeszégyelli magát, de a legtöbb olyan, akihez legszívesebben odamennék és akkorát lekevernék neki, hogy a takony menetet vágjon a nyakán! De ő "menő"! Kőbuta mellé, de "menő"!
2010. okt. 30. 10:48
 6/29 A kérdező kommentje:

10:48

Teljesen igazad van! Én pölö nagyon sokszor megkérdezem anyukámtól: "Én is ilyen hülye voltam?" És mindig azt a választ kapom, hogy "Nem, édes kislányom, te nevelve voltál!" :D

2010. okt. 30. 10:50
 7/29 A kérdező kommentje:
Ja, és ennek a társadalomnak a "paródiája" tulajdonképpen a Charlie és a csokigyár! x)
2010. okt. 30. 10:51
 8/29 anonim ***** válasza:
76%

Azt hiszem beletrafáltam ezzel a kihangosítós dologgal :D

Amúgy én ezért nem is leszek tanár: nem bírom nem megmondani nekik, hogy mekkora egy gennyládák, ha éppen úgy viselkednek. Nem tudom visszafogni magam, és ha valamelyik durván tiszteletlen, nem bírom nem megpofozni tehetetlenségemben...

Meg pártatlan sem tudok lenni. Ha meglátok egy tiniribancot, ahogy belibeg - vagy inkább becsámpázik - a tűsarkúján az osztályba, nem bírok neki nem egyest adni még a 3-mas feleletére sem :S

2010. okt. 30. 10:53
 9/29 anonim ***** válasza:
74%

Jajj az a kedvenc filmem!!!!! Sajnos a páromnak hiába magyarázom, hogy egy remek társadalomkritika, ő csak azt látja benne, hogy "bugyuta" és "beteges" és százszor inkább nézetne meg egy horrorfilmet a kisfiával, az is kevesebb kárt okozna benne. Pedig lehet, hogy még a gyerekek is tanulnak belőle!

Persze a párom nem buta, hogy ne értse a filmet, csak nem bírja elviselni az umpalumpák fejét és énekét :D

2010. okt. 30. 10:55
 10/29 A kérdező kommentje:
10:53 Jujjj, de előítéletes vagy! xDDD (Egyébként én is!)
2010. okt. 30. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!