Anyukák. Titeket nem idegesitenek a DM biztonsági őrök?
nem idegesít, ez a dolga, munkája, ezért kapja a pénzt.
Én nem lopok, miért idegesítene? Egyszerűen hidegen hagy.
Anyukámnak van olyan hülye szokása, hogy jó sokáig bent tud lenni egy boltban, nézelődik, és odavisszamegy a sorok között. Itt a kerületben már az összes bizt.őr ráállt. Aztán anyám elkezdte őket elküldeni a ....ba, hogy mit képzel, meg soha többet nem megy be az adott boltba, meg hát anyunak van egy stílusa, amivel lealázza az ilyan embereket:-)
Azóta az összes előre köszön neki és mikor bemegy a boltokba, a biztőrök elosonnak a bolt másik végébe:-)
Én múltkor jártam úgy, hogy bementem egy cipőboltba, terhesség után, nagy bumszli lábakkal, és muszáj volt vennem egy szandit, mert amúgy mezítláb járhattam volna. PErsze fel-alá járkáltam, ideges voltam, mert az ezredik boltba mentem be. Észrevettem, hogx a biztőr állandóan a mellettem lévő cipőket nézegeti, nem kicsit feltűnően.
Na, akkor kicsesztem vele és az összes két méter magasan lévő szandit levetettem vele. MOndom neki, ha már követ, tegye hasznossá magát:-)
A sors iróniája, hogy ott találtam meg a lábamra teljesen jó és kényelmes szandált:-)
Nem, mert ez a munkája. Ha nem jól végzi, kirúgják!
Amúgy nálunk rendes őr van, nem igazán mászkál az emberek után, de attól még figyel. Mi szeretünk ott vásárolni./Kispesti dm-ről van szó/
Itt a rossmanban másznak az ember képébe, de különösebben nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!