Mindenhol ilyen modortalanok a biztonsági őrök?
Engem is zavar.
Táskával már be sem merek menni.
Ma már ott tartok, hogy van pár üzletlánc, ahol női eladók vannak, pultos kiszolgálás van, nincs lébecoló biztonsági őr - ott vásárolok. Kissé drágább, de azért női dolgokat nem akarok úgy vásárolni, hogy egy pasi azt lesse, mit is válogatok. Ez olyan perverz.
Egy megalázó élményem volt az A**hanban: a pénztárnál a bizt. őr meggyanúsította a pénztárost, hogy nem jól blokkolt. Tételesen átnézte, persze megint voltak ott olyanok, amit nem szívesen vettem, hogy egy pasi átnéz. Többé ott sem vettem semmit!
Tehát megoldás: normális üzletek, női eladókkal. Ezeket kell felderíteni. Kissé drágábbak, de legalább nem aláznak meg.
Én is jártam így a Rossmannban és a dm-ben is. Mindkét helyen derűs mosollyal lekaptam a polcról két különböző márkájú tampont, és megkérdeztem a pasitól: Ön szerint melyik a jobb?
Vette a lapot a fickó, mert vörösödő fejjel eloldalgott.
Viszont, amin én meglepődtem, az az volt, amikor a R.-ban vettem pár holmit, és egy szemcerkát a csaj nem blokkolt be. Mikor pakoltam ki a kosárból, akkor vettem észre, és kerestem a pénztároscsajt, de már nem találtam. Odamentem a biztonságishoz, mondom, nem blokkolta be a hölgy a szemcerkát. A pasi úgy meg volt lepődve, hogy szóltam!
Ha nem szólok, akkor egyrészt besípol a lopásjelző, másrészt levonják az összeget a pénztáros fizetéséből.
Ma már azon kell megdöbbenni, ha valaki becsületes???
ma 15.19
Á,ez nagyon jó :) Legközelebb én is igy csinálom.
Igen,ez a Rossmanban történt.
jaja, ez a két drogéria-hálózat híres a bunkó biztonsági őreiről, nagyobb helyeken azért nem így megy csak, mert a kamerarendszerük nagyon jól ki van építve
de a kapu-besípolás persze ott is igen gyakran megtörténik, és természetesen eszükbe nem jut elnézést kérni legalább
én értem, hogy a biztonsági őr nem éppen egy high IQ kategória, na de legalább adnák ki neki utasításba, hogy a bunkóskodást felejtse el a vásárlókkal kapcsolatban.
Ez nem az adott bolttól függ, nem tudom honnan veszitek.
Alapból azt nézzétek meg, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki egy biztonsági őr lehessen! Na mi kell? 8 általános. A biztonsági őr képzés meg kb. 3 hónap, de van, ahol még ennyi sem.
Ne csodálkozzatok, ha olyan a színvonal, amilyen...
De még egyszer mondom, ez egyáltalán nem bolt- vagy üzletfüggő. A Tescoba ugyanolyanokat vesznek fel, mint a DM-be, vagy akár a Sparba, nem ettől függ.
Hm. Nálunk a DM-ben semmi bajom az őrrel. Az a dolga, hogy bámuljon. Ezt olyan tisztes távból szokta tenni, hagy tegye. Ha meg intim cuccot veszek, úgy vagyok vele, hogy biztos más is vesz, ők meg el akarják adni, tehát nem ciki. Na meg a futószalagra kirakva az összes sorba álló más férfiak is látni fogják.
A gyógyszertárban sokkal cikibb helyzetek vannak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!