Ma a Garay új Penny-ben láttam, hogy két roma biztonsági őr blokk alapján ellenőrzi a vásárlásokat. Mit szóltok?
ne csináld az ártatlant.
bizony, hogy a román van a hangsúly, különben miért is volt annyira fontos ennek külön megjelölése?
amúgy, meg amennyiben gyanú merül fel arra, hogy a vásárló helytelent tett, akkor jogos a blokk alapján való ellenőrzés - persze tanú és jegyzőkönyv kiséretében.
Ezt úgy hívják, hogy Magyarország :(
Sajnálatos, hogy egy ilyen igazságtalan állam veszi körül a magyar népet, és már a mindennapokban is egy percre se tudjuk feledni.
Én ilyen boltba többé nem mennék, inkább fizetek többet, vagy megyek egy távolabbi boltba, de velem ezt nem csinálja meg senki. Meg hát úgyis verseng a LIDL, SPAR, ALDI, TESCO; nem mindig jelent csődöt ha másik boltba megy az ember..
De ez egy undorító húzás a bolttól, az alkalmazottaktól és az államtól is.. És az is ha valakivel elhitetik, hogy ez a normális.. Mert nem az!!
Ilyennel én még nem találkoztam, de elég megalázónak tartanám, ha elkezdenék szétszedni a bevásárlókocsimat. Egyrészt olyan mintha loptam volna, másrészt nem díjaznám, hogy egy ismeretlen leltározza, hogy pl. milyen intim cuccokat vettem (tampon, betét...bármi)
Olyanról hallottam már, hogy Tescóban ellenőriztek vásárlókat, mert rengeteg cucc volt a kocsiban, viszont a blokk feltűnően rövid volt. De ez is alapos gyanú után történt.
Hát ez nevetséges illetve felháborító.Magában az is hogy egy "sehovanemvoltjó" biztonsági őr ilyet merészel,de az meg hogy egy cigány ellenőrizzen egy magyart....hát ez a vicc teteje.Le kell írnom mégegyszer :)
Egy cigány ellenőriz egy magyart... ez NEVETSÉGES.
Velem egyszer egy közértben volt hasonló,hogy a cigány "biztonsági őr(kecskére a káposztát)" jött utánam az üzletben és figyelte hogy mit csinálok.
Elég vicces szitu volt.Egy cigány ellenőrzi a magyart :)))) A magyarok országában!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!