Titeket is mindig megbámulnak a biztonsági őrök? Miért?
Engem is, és nagyon zavaró a vizslató tekintetük. Még ha ez a dolguk, akkor is.
Az ember már egy fánkot se tud nyugodtan megenni a hipermarketben, mert bámul az őr!!! :)
Mert akiket tényleg kellene, azokat nem merik.
Minket is mindig bámulnak, miközben a sorok között bizonyos elemek a szalámikat és péksüteményeket zabálják, hozzá nyugodtan megisszák az üdítőt is. Sőt, múltkor a csepeli Auchanban egyenesen megterítettek a grillpultos étkezőnél: szeletelt szalámi, zsemlék, paprika, coca-cola, előkapták a bicskát és nosza. Senki sem mert rájuk szólni, pedig egy hatalmas kamera van az asztalok fölé szerelve.
Nem zavar, mert hiába néz, nincs mit titkolnom előtte, ugyanis vásárlási szándékkal lépek be egy üzletbe, nem úgy mint az alábbiakban leírt, főszereplő:
"normális felnőtt nőnek kinéző ember" volt a DM-be az a hölgy is, akinek a kabátújjából, és egyéb rejtekhelyekről (előttem a pénztárnál kérték meg hogy pakolja ki, vagy rendőrt hívnak) szemmel láthatólag, közel 20 ezer forint értékű volt az a kozmetikai cikk, amit "elfelejtett" a kasszánál kirakni. Mentségére legyen szólva, szónélkül kipakolt, és mivel így az üzletet sem érte kár, (és sztem, vszínű ismerték az összeköttetéseit is) elengedték.
Ne tudd meg, fehér Audi A7-be szállt be a "felnőtt" hölgy!
no kommment....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!