16-17 éves gyerekek, mennyire vagytok önállóak?
Szinte teljesen.
Ha kell mindent megcsinálok magamnak.:)
naná 1,5 honapja egyedül vok szal ha nem mosnék/főznék/takarítanék akkor mocsok lenne itthon és éhen is halnék:D az elején gond volt a mosással / annyi gomb van a gépen/ de 2 hét után megszoktam:D azért annyira nem jo a helyzet mivel mosogatni utálok szal a konyha le van zárva mert olyan kosz van... fuuu
18/f
Anyu szinte csak dolgozik, csak vasalni szokott meg mosni. ezekre nincs időm mert minden mást én csinálok a tanulás mellett
16/L
nekem nem pronléma 1 bevásárlás, kaját és meg tudom oldani magamnak, csekket befizetek, sőt, mivel nagyobbik testvérem egyetemista állandóan kell vmi papír vhonnan, APEH, önkormányzat, stb.
amikor egyszer mondtam, h mennem kell lakcímigazolást kérni, két haverom is pofára volt esve, h úristen, h csinálsz meg ilyeneket, mert ő tuti nem tudná stb :D
17/f
Takarítani szoktam, de a többit nem nagyon. Persze segítek, ha szükség van rá, de a szüleim általában meg tudják oldani az ilyen dolgokat közösen, így az én segítségemre már nincs szükség.
Szerintem ez nem olyan rossz, mert így még gyereknek érezhetem magamat addig a pár évig, ami még hátravan a teljes önállóságig.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!